Prijzen Huawei P20-serie bekend + P20 Pro laat zich weer zien


Mocht het nog onzeker zijn dat de Huawei P20 Pro een driedubbele camera achterop heeft, met deze nieuwe foto is er geen twijfel meer mogelijk. Het lijkt te gaan om een soort advertentieposter die je op straat tegenkomt. Misschien wel als teaser. Daarnaast zijn de prijzen mogelijk bekend van de gehele P20-serie.

We zien op de afbeelding dus een cameramodule bestaande uit drie camera's, een unicum voor een telecomfabrikant van dit kaliber, en we zien een zogenaamde notch terug. Dat is een inkeping in het scherm om ruimte te maken voor sensoren en de selfiecamera. Een notch is technisch gezien niet nodig maar vandaag de dag wel helemaal hip omdat die jongens van Apple het ook doen. We lezen verder de datum "27 maart 2018", niet toevallig de datum waarop Huawei haar persevent gepland heeft.

Huawei P20 Pro

Naast de P20 Pro krijgen vermoedelijk ook de P20 en P20 Lite een zogenaamde notch. Dat lijkt voor de P20-serie dus een handelsmerk te worden. Verschil tussen deze drie toestellen is onder andere het aantal camera's en de locatie van de vingerafdrukscanner. Zit die bij de P20 voorop, bij de P20 Lite juist achterop. En dankzij een tweet van Roland Quandt weten we ook meer over de toekomstige adviesprijzen. Prijzen van de goedkoopste, de P20 Lite, beginnen waarschijnlijk bij de 369 euro, de P20 begint bij 679 euro en voor de P20 Pro durft Huawei 899 euro te vragen. Stevig maar over het algemeen wel net iets lager dan de concurrentie zoals Samsung en Apple. Huawei kondigt zoals gezegde de P20-serie aan tijdens een eigen event in Parijs op dinsdag 27 maart 2018.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel