Echte foto’s tonen werkende Samsung Galaxy S8 (of S8 Plus)


Er lijken voor het eerst echte foto's te zijn verschenen waarop een werkende Galaxy S8 te zien is. Het zou echter ook kunnen gaan om de grotere Galaxy S8 Plus. Deze nieuwe foto's laten goed zien hoe de S8 omgaat met zoveel meer scherm.

We durven na het zien van de foto's wel te stellen dat de Galaxy S8 over een immens groot scherm beschikt. Hij lijkt ook erg langgerekt. En doordat de boven en onder het scherm nauwelijks ruimte is zijn voor het eerst de capacitieve bedieningstoetsen verdwenen. Bedienen moet voortaan via het scherm. Deze zogenoemde on-screen bediening is al standaard bij veel andere Android-telefoons. Een vingerafdrukscanner zien we niet op deze foto's maar eerder al bleek deze naar de achterzijde te zijn verhuisd.

Samsung Galaxy S8Samsung Galaxy S8 Always On Display

Net als de S7 edge krijgt de S8 de beschikking over zogenaamde Edge Apps. Dat zijn kleine apps die achter een tabblad rechts of links van het scherm schuilgaan. In een andere foto zien we het Always On-display dat de tijd weergeeft. Ook die functie lijkt dus weer van de partij. We durven nog niet met 100% zekerheid te zeggen dat deze foto's authentiek zijn, daarvoor moeten we de lancering van het toestel nog even afwachten. Alles wat we zien strookt echter wel met de nieuwste geruchten. Samsung kondigt de Galaxy S8 vermoedelijk eind maart aan. Hiermee slaat het het Mobile World Congress over waar het de laatste jaren traditiegetrouw haar volgende vlaggenschip aankondigde. Samsung gunt zichzelf extra ontwikkeltijd om problemen zoals met de Note 7 te voorkomen.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Pink
€ 726,87 € 726,87   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Silver
€ 793,32 € 793,32   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel