Hands-on video van Samsung Galaxy S8 en S8+ verschenen


Er is videomateriaal verschenen waarop de Samsung Galaxy S8 en S8+ gedemonstreerd worden. Beide modellen worden niet voor 29 maart verwacht. Door de video krijgen we nu al inzicht in de software van het grote beeldscherm.

Als Samsung dezelfde strategie als afgelopen twee jaar had voortgezet dan waren de Galaxy S8 en S8+ al officieel geweest. Het presenteerde de S7 en S6 namelijk tijdens het Mobile World Congress dat momenteel in Barcelona plaatsvindt. Het filmpje bevestigt een aantal dingen waaronder het Always On-display en de on-screen bediening. Weer een ander filmpje laat naast het toetsenbord weer wat anders interessant zien.


Zo zien we daar de terugknop links, terwijl die in het eerste filmpje rechts zit. Dat laatste is voor Samsung-telefoons kenmerkend. We gaan er dus vanuit dat de indeling van de on-screen bediening door de gebruiker in te stellen is. Fabrikanten zoals LG die al langer van alleen van on-screen bediening gebruikmaken doen dat ook. Verder lijken de toestellen identiek met eerder opgedoken materiaal. Zo beslaat het scherm nagenoeg de gehele voorzijde van het toestel en zal dat nieuwe functies en en verbeterde ervaring met zich meebrengen. Wat precies moet 29 maart blijken. Dan kondigt Samsung zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8+ officieel aan tijdens een Unpacked evenement in New York City.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Blue Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk
Amazon
Black
€ 562,85 € 562,85   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Black Refurbished
€ 319,00 € 319,00   Bekijk
Amazon
Silver
€ 560,97 € 560,97   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel