Samsung kondigt Galaxy S8 aan op 29 maart in NYC


Samsung heeft bekend gemaakt wanneer het haar S8 vlaggenschip gaat aankondigen. Woensdag 29 maart zal het naast de Galaxy S8 ook de S8+ wereldkundig maken. Datum van aankondiging is het altijd bruisende NYC.

Samsung presenteert normaliter op het Mobile World Congress haar nieuwste Galaxy S-vlaggenschip. Dit jaar is echter anders. Na het fiasco met de Galaxy Note 7 wil Samsung ervan verzekerd zijn dat er geen fouten in het ontwerp sluipen waardoor, zeg, de batterij spontaan zou kunnen ontploffen. De Samsung Galaxy S8 moet gegarandeerd plofvrij zijn, en dat kost extra tijd. Tot 29 maart wel te verstaan want dan komt hij toch echt.

Samsung gaf tijdens haar MWC-presentatie waar het naast een tablet een controller voor de Gear VR 2 toonde ook bovenstaande teaser. Samsung legt daarin de nadruk op het nieuwe ontwerp. Net als LG bij de G6 deed gaat het scherm vrijwel de gehele voorzijde beslaan. Dat levert een nieuwe vormgeving op en een geheel nieuwe ervaring. Wat precies moet nog even blijken al kunnen we dankzij de LG G6 toch al een eerste beleving meemaken. Samsung laat verder weten dat het gaat samenwerken met AKG. Dit Oostenrijks bedrijf is gespecialiseerd in audio-apparatuur en zal de meegeleverde koptelefoon fabriceren. Mogelijk zal het bedrijf ook een aandeel hebben in het finetunen van de equalizer van de S8. Samsung's volgende Unpacked Event vindt plaats in New York City, onduidelijk is nog of het evenement ook gelijktijdig in andere steden gehouden wordt.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Midnight Black
€ 249,00 € 249,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Midnight Black
€ 299,00 € 299,00   Bekijk
Amazon
Orchid Grey
€ 868,37 € 868,37   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel