Afbeeldingen Sony Xperia line-up voor 2017 binnen


Er zijn afbeeldingen verschenen van een aantal nog onaangekondigde Sony Xperia-modellen. Het gaat vermoedelijk om de line up van 2017 die mogelijk maandag 27 februari aangekondigd gaat worden.

De plaatjes zijn, hoe kan het ook anders, afkomstig van @evleaks en de eerste reacties daarop zijn niet mals. De overgrote meerderheid vindt de Sony-modellen tegenwoordig dertien in een dozijn. Het is ook duidelijk dat Sony voorlopig niet meegaat in de hype van ultra dunne schermranden. Sterker nog, getuige de afbeelding lijkt Sony er zelfs een schepje bovenop te doen.

Sony Xperia 2017 lineup

Er is alleen wel iets geks want op het scherm lezen we zondag 7 mei. Daarmee zou een lancering voorlopig ook nog wel even op zich kunnen laten wachten. Op het meest linker model zien we een selfieflitser, bij de twee rechter modellen zien we de Triple Image Sensing module terug met bovendien een aan/uitknop met vingerafdrukscanner. Het gaat dus om 4 verschillende modellen, iets wat je met één snelle blik misschien niet snel zou zeggen. Sony blijft getuige de afbeelding voorlopig vasthouden aan hetzelfde ontwerp als de Xperia XA van 2016. Ook lijkt het voorlopig één van de weinige fabrikanten die haar telefoons van een fysieke cameraknop voorziet. Hiermee wil Sony ongetwijfeld de nadruk leggen op haar uitstekende camera-eigenschappen.


Prijsvergelijker Sony Xperia XA

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia XA


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel