Sony Xperia XZ Premium laat spiegelende achterkant zien


Voor maandag 27 februari staat een persevent van Sony gepland en daar krijgen we mogelijk deze Xperia XZ Premium te zien. Dit nieuwe vlaggenschip krijgt een spiegelende achterkant en een 4K-scherm. Dat klinkt bekend.

Want ook de Xperia Z5 Premium kende een spiegelende achterkant met een 4K-scherm. Dat toestel was z'n tijd een beetje te ver vooruit want niemand zag toen nog het nut van een 4K-scherm in een mobiele telefoon. Echter, nu Virtual Reality een opmars maakt heeft zo'n hoge resolutie ineens een duidelijke functie gekregen. De hieronder weergegeven Xperia XZ Premium is duidelijk een opvolger van de Z5 Premium, al lijkt hij qua design meer op de meest XZ. Gelet op de naam ook niet zo gek.

Sony Xperia XZ Premium

Mogelijk zal Sony de Xperia XZ Premium uitrusten met haar nieuwste camera-sensor. Deze kan slow motion opnemen in bijna duizend beelden per seconde. Dat zal geheel nieuwe video's opleveren die nog geen enkele andere telefoon kan produceren. Onduidelijk is nog even of de XZ Premium Sony's nieuwste vlaggenschip zal worden of dat dit meer een niche product is wat de Z5 Premium destijds ook was. Dat zal maandag 27 februari rond 08:30 blijken wanneer Sony's persevent begint. Het is ook goed mogelijk dat Sony nog even tijd nodig heeft om de laatste details uit te werken. De bron verwacht daarom een introductie niet voor mei 2017.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel