Kleuruitvoeringen LG G6 vroegtijdig bekend


Dankzij een nieuw lek weten we dat de LG G6 straks beschikbaar komt in drie verschillende kleuruitvoeringen. Hiermee lijkt vrijwel alles al bekend over LG's nieuwste vlaggenschip voor 2017.

Die drie verschillende kleuren krijgen de namen Mystic White, Astro Black en Ice Platinum. Die Die laatste is een blauwe kleur, de eerste twee laten zich raden. De introductie van de G6 is op moment van schrijven nog 18 uur van ons verwijderd. Inmiddels is er al vrij veel van het nieuwe vlaggenschip uitgelekt. Dat komt ook mede dankzij LG zelf. Zij hebben voorafgaand aan de officiële lancering diverse video's vrijgegeven waarin enkele features nader worden toegelicht.

LG G6 kleur uitvoeringen
Mystic White, Astro Black en Ice Platinum

Zo weten we bijvoorbeeld al dat de LG G6 afstapt van een modulair ontwerp en overstapt op een metalen unibody die bovendien water- en stofbestendig is. Het 5,7 inch scherm (genaamd Full Vision) beslaat vrijwel de hele voorzijde van het apparaat. Daardoor is hij niet groter dan de LG G5. Verder verwachten we een dubbele 13 megapixel camera met een 125 graden groothoeklens. Opladen gaat dankzij USB-C wat dan weer handig is omdat het niet uitmaakt hoe je de kabel erin steekt. Er is geen boven- of onderkant. LG's persevent start om 12:00 op zondag 26 februari. Hopelijk heeft LG nog iets qua informatie voor ons bewaard zodat ze nog iets nieuws te melden hebben.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel