LG G6 krijgt groot Full Vision-scherm, is toch handzaam


LG doet vaak vooraf niet zo moeilijk over wat ze gaan aankondigen. Ook bij de G6 van dit jaar weten we vooraf al relatief veel, en dat dankzij LG zelf. Ditmaal worden we fijntjes gewezen op het grote scherm, dat toch in je hand past.

Het scherm in telefoons is een paradox; we willen hem het liefst zo groot mogelijk én hij moet compact in de hand liggen. LG denkt deze tegenstrijdigheid te hebben opgelost door de schermranden te elimineren. Het 5,7 inch scherm is bovendien wat langer dan gebruikelijk door de randen boven en onder het scherm weg te laten. Dit levert een aspect ratio op van 18:9 met een resolutie van 2.880 x 1.440 pixels. Dit immense scherm past door het ontbreken van merkbare schermranden toch in je hand, zo belooft ook LG's eigen uitnodiging.

LG G6 uitnodiging

Dit nieuwe type scherm noemt LG "Full Vision" en we gaan er vanuit dat het naast groot ook enkele functionele trucjes kan. Welke zal blijken wanneer LG de G6 officieel aankondigt. LG werkt al langer met Always-on-schermen dus het zou ons niet verbazen als iets soortgelijks op de G6 aanwezig is. De aankondiging van de LG G6 staat gepland voor 26 februari om 12:00 Nederlandse tijd. LG gooit het dit jaar over een geheel andere boeg. Na de modulaire G5 met verwisselbare batterij belooft de G6 een unibody-telefoon te worden die waterdicht is. Waar echter nog vrij weinig over naar buiten is gekomen is z'n camera. Achterop zit wel een dubbele schieter maar resoluties, functies en technieken zijn tot nu toe onbekend.


Prijsvergelijker LG G6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Gold
€ 498,10 € 498,10   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G6


Prijsvergelijker LG G5

Toon alle aanbiedingen van de LG G5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel