Alcatel maakt zich op voor mobiel met lichtgevende achterkant


Alcatel heeft uitnodigingen verstuurd voor het aankomende MWC. Tijdens deze vakbeurs gaat het naar alle waarschijnlijkheid een smartphone aankondigen met een lichtgevende achterkant. Dat blijkt uit diezelfde uitnodiging.

"Light Up" en "enjoy now" lezen we op de uitnodiging. Ook niet geheel onbelangrijk; we zien wat lijkt op een mobiel met lichtgevende achterkant. Functioneel lijkt ons dit niet, het lijkt dus puur voor het effect. Dat wil niet zeggen dat Alcatel er geen leuke functie aan gegeven heeft, denk aan een lichtshow wanneer je muziek afspeelt. Eerder al bereikte ons het nieuws dat Alcatel met een soort modulaire telefoon bezig zou zijn. Denk dan niet aan modulair zoals bij de LG G5 of Motorola Moto Z het geval is. Bij Alcatel zou het slechts gaan om verwisselbare covers om je mobiel mee te versieren.

Alcatel Light Up
Alcatel lijkt weer wat nieuws verzonnen te hebben

Fabrikanten proberen steeds weer nieuwe manieren te vinden om je mobiel te personaliseren. Vroeger kon je jezelf eenvoudig onderscheiden; er waren diverse vormgevingen zoals clamshells, sliders en zelfs swivels. Ook kon je bij vrijwel iedere telefoon de achterkant vervangen door een ander kleurtje. Tegenwoordig valt er weinig te veranderen, behalve dan met een hoesje. Zelfs Alcatel is voor sommige modellen over op zogenaamde unibodys. Wat ons betreft is Alcatel's oplossing voor modulaire covers daarom een interessant alternatief. Welke andere accessoires naast de lichtgevende cover in petto hebben zal maandag 27 februari om 09:30 moeten blijken. Dan houden ze hun persevent. We gaan daar natuurlijk verslag van doen dus hopelijk dan meer.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel