LG G6 naast G5 gefotografeerd


Iemand heeft alvast de nog aan te kondigden LG G6 naast de bestaande G5 gelegd. En ondanks het flink grotere scherm is de G6 toch nagenoeg even groot. Dat komt vooral door het elimineren van de schermranden.

Telefoons zonder noemenswaardige schermranden gaan het helemaal worden in 2017. Het stelt fabrikanten in staat om grotere beeldschermen toe te passen zonder dat dat meteen een forse(re) telefoon oplevert. Hierdoor is het LG gelukt om een 0,4 inch groter scherm in een kleinere behuizing te plaatsen. LG noemt haar nieuwe langgerekte scherm 'Full Vision' en het kent een opvallende aspect-ratio van 18:9.

LG G5 naast de G6
De LG G5 naast de G6

Wat nog meer opvalt aan de foto is dat de LG G6 iets minder rondingen kent, zo lijkt hij aan de bovenkant nagenoeg recht. LG lekt de laatste dagen zelf al de nodige informatie over de aanstaande G6. Zo wordt verwacht dat het toestel beschikt over een stof- en waterbestendige behuizing. Achterop zitten wederom een dubbele camera, ditmaal met een 125 graden groothoeklens. De selfiecamera ziet in een richting van 100 graden wat dan weer genoeg is om naast jezelf ook je omgeving vast te leggen. Meer details zullen zondag 26 februari volgen, dan kondigt LG deze G6 aan. Tijdstip van aankondiging is 12:00.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel