Sportieve Huawei Watch 2 laat vroegtijdig gezicht zien


Huawei heeft voor komende MWC schijnbaar een sportieve opvolger in petto voor de Huawei Watch. Beelden van het slimme horloge lekken enkele dagen voor z'n officiële lancering uit. Duidelijk is dat Huawei het over een geheel andere boeg gooit.

Was de oorspronkelijke Huawei Watch vooral nog een elegante en stijlvol horloge, deze Huawei Watch 2 heeft overduidelijk een meer sportief karakter. Fabrikanten van slimme horloges worstelen al langer om een killer-functie te vinden en volgens Huawei moeten we die vooral in de fitness-functies vinden. Het Android Wear 2.0 horloge krijgt getuige de plaatjes een hartslagmeter, GPS en LTE-ondersteuning.

Huawei Watch 2 uitvoeringen
De Huawei Watch 2 in verschillende uitvoeringen

Het verwisselbare bandje lijkt van rubber of plastic en zal in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar komen. Het klokje zelf lijkt alleen in een zwarte variant te worden uitgebracht. Overige specificaties zullen bekend worden wanneer Huawei de Watch 2 officieel aankondigt. Dat zal naar alle waarschijnlijkheid zondag 26 februari om 14:00 gebeuren wanneer Huawei haar persevent houdt. Dan verwachten we ook de Huawei P10 en P10 Plus smartphones. Huawei is niet de eerste fabrikant die met Android Wear 2.0 horloges komt, eerder ging LG ze voor met de introductie van de LG Watch Sport en Watch Style en ook ZTE kwam onlangs met de Quartz.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel