DisplayMate: scherm Samsung Galaxy S7 beste van dit moment


Als je het allerbeste scherm wilt hebben van dit moment dan zit er volgens DisplayMate niets anders op dan een Samsung Galaxy S7 te kopen. Het beeldscherm van de S7 is het beste dat ze ooit getest hebben.

Dat de Samsung Galaxy S7 er dit jaar met de eer vandoor gaat is niet verwonderlijk. Vorig jaar was het namelijk nog de Note 5 die het beste telefoonscherm had. Samsung staat bekend om z'n kwalitatief hoogstaande AMOLED-schermen. DisplayMate roemt de kleurechtheid, kleurengamma, hoge kijkhoeken en het lage stroomverbruik.

Maximale helderheid Samsung Galaxy S7 vergeleken met z'n voorgangers

Waar Samsung bij de S7 sterk aan gewerkt heeft is de maximale helderheid. Die is omhoog gegaan naar 855 nits. Ter vergelijking; de S6 zat op 784 nits en vergeleken met de Galaxy S4 is de helderheid bijna verdubbeld. Voordeel van een hoge lichtopbrengst is de leesbaarheid buiten. Waar andere telefoonschermen vaak lastig af te lezen zijn zal dit scherm nog prima af te lezen zijn. Volgens DisplayMate, dat bekend staat om het optimaliseren, kalibreren en testen van beeldschermen, komt het scherm van de Galaxy S7 edge nagenoeg overeen met dat in de S7.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Gold
€ 757,63 € 757,63   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Silver
€ 793,32 € 793,32   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel