Samsung Galaxy S4 i9500

Samsung Galaxy S4 i9500
Samsung Galaxy s4 rechterzijkant zwart
Samsung Galaxy s4 achterkant wit
Samsung Galaxy s4 schuin 2 zwart
Samsung Galaxy s4 voorkant wit
Samsung Galaxy s4 linkerzijkant zwart
Samsung Galaxy s4 schuin wit
Samsung Galaxy s4 wit schuin 2
Samsung Galaxy s4 linkerzijkant wit
Samsung Galaxy s4 achterkant zwart
Samsung Galaxy s4 schuin zwart
Samsung Galaxy s4 zwart voorkant
Samsung Galaxy s4 rechterzijkant wit
Kies opslag
16 GB
32 GB
64 GB

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S4 i9500 in het nieuws

ts Samsung Be Ready 4

Vijf voorspellingen voor de Galaxy S4

Geruchten ·

In de nacht van 14 op 15 maart kondigt Samsung haar nieuwe Galaxy S4 aan. Het nieuwste vlaggenschip van Samsung zal ongetwijfeld vele records gaan breken. Wij sommen de 5 meest gehoorde voorspellingen voor je op.

Vijf voorspellingen voor de Galaxy S4

1. Plastic, plastic en nog meer plastic

Verwacht geen radicaal nieuw uiterlijk. Verwacht vooral geen metalen behuizing. De nieuwe Galaxy S4 zal vermoedelijk net als de S3 uit plastic bestaan, veel plastic. Samsung heeft het ook al toegegeven, plastic telefoons zijn makkelijker en sneller te maken. En vooral omdat Samsung in korte tijd veel exemplaren moet maken is plastic de uitgesproken keuze.

2. Octacore-processor

De drijvende kracht van de Galaxy S4 zal z'n processor zijn. Naar verluidt een door Samsung zelf gemaakte Exynos 5 octa die uit niet minder dan acht cores bestaat. Een primeur voor mobiele telefoons. Nadeel van de soc is het ontbreken van LTE-ondersteuning. Er zal wel een 4G-variant komen maar die krijgt vermoedelijk dan een processor van de concurrentie. Een octacore-processor klinkt natuurlijk leuk, maar we weten nog helemaal niet hoe hij zich houdt tegen bijvoorbeeld de Qualcomm Snapdragon 600 of 800. Afwachten hoe de S4 presteert dus.

3. Green PHOLED-beeldscherm

Samsung heeft lange tijd grote moeite gehad om een hoge resolutie AMOLED-scherm te maken. De Galaxy S3 heeft daarom de inferieure Pentile-indeling gekregen. Maar ze zijn er eindelijk uit en het resultaat is een Green PHOLED-display dat in plaats van fluorescerende diodes gebruik maakt van fosforescerende. Resultaat is een enorme energiebesparing, soms wel tot 30 procent. Net als bij andere beeldscherm zijn er rode, groene en blauwe subpixels. Nadeel van PHOLED is dat de blauwe subpixels significant minder lang meegaan. Samsung grijpt daarom terug naar de 'reguliere' fluorescerende variant voor de blauwe subpixels om toch een normale levensduur te krijgen. We zijn erg benieuwd naar het resultaat en de kwaliteit maar het moet volgens insiders erg goed zijn.

4. Méér RAM, méér inches, méér megapixels

Het uiterlijk van de Galaxy S4 mag dan nagenoeg ongewijzigd zijn, onder de motorkap geldt dat niet. Vermoed wordt dat het RAM-geheugen verdubbeld is naar 2 GB, het scherm is uitgerekt naar 4,99 inch en de camerasensor zal vermoedelijk 13 megapixel groot zijn. Verwacht dat alles aan de nieuwe S4 'méér' zal zijn.

5. Oogbesturing

De Galaxy S3 moest met zaken als 'Smart Stay' al erg 'slim' en 'natuurlijk' zijn. Verwacht voor de Galaxy S4 dat Samsung daar nog een schepje bovenop doet. Volgens geruchten beschikt de Galaxy S4 over oog- en hoofdbesturing. Het toestel houdt je ogen en hoofd in de gaten en je kunt straks scrollen door een webpagina door met je hoofd te bewegen. En als je je ogen afwend van het scherm dan pauzeert de video die dan draait. Allemaal functies die het apparaat nét even slimmer moet maken dan de concurrentie.

Datum waarop dit allemaal werkelijkheid wordt of juist wordt ontkracht? 14 maart kondigt Samsung de Galaxy S4 aan in New York. Dat gebeurt om 19:00 lokale tijd. Het is hier dan inmiddels 15 maart. Wij houden je zoals gebruikelijk op de hoogte!

 • Tags:
 • galaxys4
 • i9500
 • samsung
 • voorspellingen

ts Galaxy S4 Teaser

Nu ook bewegende beelden vermeende Galaxy S4

Geruchten ·

Dezelfde bron die ons gisteren nog de eerste afbeelding bezorgde van de vermeende Samsung Galaxy S4 komt vandaag met een video op de proppen. Het gaat overduidelijk om een werkend exemplaar.

De getoonde telefoon zou een variant van de S4 kunnen zijn, en dus niet de reguliere versie. Samsung wil nog wel eens uiterlijke wijzigingen aanbrengen aan varianten. Ondanks dat voldoet het toestel aan eerder uitgelekte informatie. Zo zien we bijvoorbeeld de eerder opgedoken screenshots terug.

Naast deze video stuurde Samsung zelf een afbeelding de wereld in van een silhouette van een telefoon. Mogelijk de Galaxy S4, maar het zou ook om een afleidingsmanoeuvre kunnen gaan. De contouren komen namelijk nagenoeg overeen met de huidige Galaxy S3. Niet alleen de contouren zijn hetzelfde, de positie en grootte van het scherm en de volumetoetsen zitten op exact dezelfde plek. Alleen de plek van het Samsung-logo wijkt af.

Samsung teaser image S4

Op zich is de afbeelding die Samsung online zette ook geen garantie dat dit de S4 is. Misschien hebben ze bewust de S3 gebruikt omdat die in de nacht van 14 en 15 maart opgevolgd gaat worden. We gaan het merken.

 • Tags:
 • galaxys4
 • samsung

ts Galaxy S4 I9502

Eerste echte foto’s van Samsung Galaxy S4 gelekt?

Geruchten ·

Deze week wordt hij door Samsung aangekondigd; de langverwachte en gehypte Galaxy S4! En volgens een Chinees forum ziet het nieuwste vlaggenschip van Samsung er zo uit.

Want zij zeggen in het bezit te zijn van een werkend exemplaar van de GT-i9502, wat de Dual SIM-variant van de S4 voor China moet zijn. De afbeeldingen hebben overeenkomsten met geruchten en eerder uitgelekte cases die een meer rechthoekig ontwerp lieten zien.

Samsung Galaxy S4 i9502
Is dit dan de Galaxy S4?

Wel afwijkend is de achterzijde, waarbij de flitser onder de cameramodule is geplaatst. Bij de huidige Galaxy S3 zit die naast de camera met aan de andere zijde een luidspreker-module. Ook bij enkele uitgelekte cases was diezelfde indeling te zien. Wat wel overeenkomstig met eerdere geruchten is, zijn de specificaties. Een Full HD-scherm, 1,8 GHz processor en een 13 megapixel camera. In de nacht van 14 op 15 maart weten we het zeker. Dan kondigt Samsung in New York de nieuwe Galaxy S IV officieel aan.

Bron: Bbs.52samsung.com

 • Tags:
 • galaxys4
 • i9502
 • samsung

ts Samsung Galaxy S4 Screenshot

Nieuwe screenshots Galaxy S4 ‘bevestigen’ 13 Mpixel camera en quadcore processor

Geruchten ·

Er zijn nieuwe screenshots opgedoken die ditmaal wel van de Galaxy S4 afkomstig zijn. De systeeminformatie lijkt nu te bevestigen dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung over een 13 megapixel camera en een quadcore processor beschikt.

Nogmaals dit hoeft niet te betekenen, want het is nog allerminst zeker dat deze screenshots van de Galaxy S IV afkomstig zijn. Ook is onduidelijk of de informatie die hieronder wordt weergegeven correct is. Al lijken ze eerdere geruchten te bevestigen.

Galaxy S4 homescreen

Allereerst deze, die een nieuw homescreen voor de S4 laat zien. Samsung lijkt voor het nieuwere TouchWiz een iets ander kleurenschema te gebruiken inclusief een nieuwe wallpaper.

Galaxy S4 system info

Interessanter is deze set screenshots die van Quick System Info PRO afkomstig lijken. Dit programma geeft systeeminformatie weer. Mocht de info kloppen dan beschikt de S4 inderdaad over een Full HD display van rond de 5 inch groot, een 13 megapixel camera en een quadcore processor. Volgens de bron zijn de screenshots afkomstig van een Amerikaanse bron. Eerder ging al het gerucht dat de Amerikaanse variant van de S4 over een Snapdragon 600 quadcore processor beschikt die op 1,8 GHz draait, terwijl de Europese variant een octacore Exynos meekrijgt. Het 4G-icoontje bovenin het scherm lijkt dit te bevestigen. Maar zoals altijd, neem een en ander met een korreltje zout totdat de Galaxy S IV daadwerkelijk wordt aangekondigd.

Bron: Gsm-israel.co.il

 • Tags:
 • galaxys4
 • i9500
 • samsung
 • screenshots

ts Samsung Smart Stay

Samsung Galaxy S4 krijgt naast Eye Scrolling ook Head Tracking

Geruchten ·

Scrollen door met je ogen te bewegen, dat is één van de veelbesproken nieuwe functies van de Galaxy S IV. Nieuw opgedoken screenshots lijken nu nog een nieuwe functie te verklappen; Smart Pause.

Met Smart Pause zou het toestel een af te spelen video automatisch pauzeren wanneer het detecteert dat er niet meer naar gekeken wordt. Samen met Smart Scroll zijn het de nieuwe functies die de al aanwezige Smart Stay en Smart Rotation functies complimenteren.

Samsung Smart This and That

De Smart Scroll functie werkt door te kijken naar het hoofd. Beweeg je je hoofd omhoog, dan scroll je omhoog. Beweeg je naar beneden dan scroll je naar beneden. Het lijkt logisch en handig, maar of het in de praktijk ook net zo handig is is is nog maar de vraag. Dat werd namelijk ook van de Smart Stay-functie gezegd, dat het scherm automatisch dimt als er niet meer naar gekeken wordt. "Handig als je tijdens het bekijken van een filmpje in slaap valt", zei Samsung. Maar als wij in slaap vallen dan houden we het toestel niet meer recht voor ons gezicht. We zullen het allemaal zeker weten als het toestel op 15 maart wordt aangekondigd.

Bron: SamMobile.com

 • Tags:
 • samsung
 • smartpause
 • smartscroll
 • smartstay

Beknopte specificaties van de Samsung Galaxy S4 i9500

Afmetingen 136,6 x 69,8 x 7,9 mm
Gewicht 130 gram
Platform
Android 4.2
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.99 inch, Full HD Super AMOLED
Hardware
Camera 13 MP
Processor 1.6 GHz, Samsung Exynos 5 Octa, octa core
Selfiecamera 2 MP
Geheugen
Intern geheugen 16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 2600 mAh, verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle Samsung Galaxy S4 i9500 specificaties


Video over de Samsung Galaxy S4 i9500

Krastest Samsung Galaxy S4 #messen #sleutels #pennen #kleingeld


Alternatieven van de Samsung Galaxy S4 i9500

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Galaxy S4 i9500
Apple iPhone SE (2020) (A2275)
Apple iPhone 8 (A1863)
Apple iPhone 6 (A1549)
Apple iPhone SE (2022) (A2595)
 Huidig product    
Android4.2
Kleurenbeeldscherm4.99 inch, Full HD Super AMOLED4.7 inch, IPS4.7 inch, IPS4.7 inch, TFT4.7 inch, IPS
Camera13 MP12 MP12 MP8 MP12 MP
Processor1.6 GHz, Samsung Exynos 5 Octa, octa coreApple A13 BionicApple A11 Bionic, quad core1.4 GHz, Apple A8, dual coreApple A15 Bionic
Selfiecamera2 MP7 MP7 MP1.2 MP7 MP
Intern geheugen16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen)256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen)
Batterij2600 mAh, verwisselbaar1821 mAh1821 mAh1810 mAh2018 mAh
4G (LTE)

Volledige vergelijking Samsung Galaxy S4 i9500 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung S4 i9500