LG K10 en K4 vanaf februari wereldwijd verkrijgbaar


Goed nieuws voor liefhebbers van voordelige maar toch fraai vormgegeven telefoons met goede camera-eigenschappen; de nieuwe K10 en K4 liggen vanaf volgende week wereldwijd in de winkel. Er is alleen één probleem.

En dat is dat er nog geen enkele Nederlandse webshop de K10 of zelfs de K4 heeft opgenomen. Dat kan natuurlijk snel veranderen maar meestal zijn er altijd wel een paar die hem alvast als pre-order opnemen. Dat dat niet gebeurd is belooft weinig goeds. Ook interessant is dat LG nu voor het niet geheimzinnig meer doet over het bestaan van de veel kleinere K4. Tot nu toe kon dat toestel nog niet rekenen op een persbericht.

LG K10 in actie
Vanaf februari 2016 kunnen ook wij bellen met de LG K10

LG introduceerde de K-serie tijdens de CES-beurs begin 2016 in Las Vegas. De modellen bestaande uit de K10, K7 en nu dus K4 moet een groot, vooral jong, publiek aanspreken. Dat hoopt LG te doen door een nieuw ontwerp genaamd Glossy Pebble bestaande uit 2.5D Arc-glas en een achterkant dat lijkt op geweven stof. Handig want het biedt hierdoor extra grip, minder kans dus op valschade. Krijgt de LG K10 nog een 5,3 inch scherm mee, de K4 moet het doen met een bescheidener 4,5 inch. Bovendien krijgt die laatste niet het mooie gebogen scherm. Daar houden de verschillen echter niet op. Het eerste K-model krijgt een 13 megapixel camera en 8 megapixel selfieschieter terwijl de tweede het moet stellen met een 5 en 2 megapixel camera. Beiden ondersteunen wel gewoon 4G. Wat de K10 en LG K4 exact moeten kosten is nog altijd onbekend. LG houdt het voorlopig op een "concurrerende prijs". Wat dat exact betekent zal komende week blijken als we ze in de winkel gaan aantreffen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel