LG K4


LG K4 (K120E)
LG K4 blauw voorkant linkerzijkant
LG K4 blauw linkerzijkant
LG K4 blauw achterkant rechterzijkant
LG K4 blauw achterkant
LG K4 wit achterkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
4,5 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten LG K4

  • Natuurlijke vormgeving met vele rondingen
  • Compact dankzij 4,5 inch scherm
  • Selfiecamera bedienen via handgebaren

Minpunten LG K4

  • Tikkeltje klein van formaat

Prijsvergelijker LG K4
  Prijs Incl. bezorging    
Central Point € 94,38 € 94,38   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de LG K4


De LG K4 in het kort

De LG K4 is op moment van schrijven de kleinste in de K-serie die LG begin 2016 uitbracht. Degelijke specificaties in een uitdagende behuizing met een voordelig prijskaartje. Zo zouden we de LG K4 het best kunnen omschrijven. Wil je echter meer weten dan raden we je verder te lezen.

Wie klein is moet slim zijn

Laten we eens beginnen met het opsommen van de belangrijkste zaken van de LG K4. Zo zit voorop een helder 4,5 inch scherm, zit er achterop een degelijke 5 megapixel camera en kan kan de selfiecamera voorop foto's schieten door een handgebaar te maken. Selfies maken door het toestel aan te raken dus. En als je tot 's avonds laat selfies wilt schieten kan het beeldscherm voor licht zorgen. Zo zijn je zelfportretten altijd voldoende belicht. Komen we nog even op dat beeldscherm terug. 4,5 inch is niet zo groot als veel andere moderne smartphones, het zorgt er wel voor dat de K4 vrij compact is.

Belangrijkste LG K4 specificaties

  • 5 megapixel hoofdcamera inclusief HD video-opname
  • 4.5 inch beeldscherm inclusief Gorilla Glass
  • 8GB aan opslag, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Quadcore processor (MediaTek MT6735) op 1 GHz, 1 GB werkgeheugen
  • Bekijk alle LG K4 specs

Glossy Pebble

We schreven in de inleiding al kort even dat de K4 deel uitmaakt van de relatief nieuwe K-serie. LG introduceerde deze in januari van 2016 en de serie is gebaseerd op de natuur. LG noemt de ontwerpstijl 'Glossy Pebble' en verwacht naast natuurlijke vormen ook een glimmende verschijning. De voorzijde kent net als veel andere LG-telefoons geen knoppen. Die zitten voor de verandering ook niet aan de achterkant. Alle bedieningsknoppen worden gewoon op het scherm van de LG K4 weergegeven. Alleen de volumetoetsen en de powerknop niet. Die zitten vertrouwd aan de zijkant.

Vooral dagelijks gebruik

Voordat we afsluiten willen we je toch nog enkele specificaties vermelden. Zo past LG Android 5.0 Lollipop toe. Dat is op moment van uitbrengen niet de nieuwste versie en dat is ergens wel een gemiste kans. Schroeven we het toestel open dan treffen we een 1.940 mAh grote verwisselbare batterij aan die voor een accuduur moet zorgen van toch zeker een dag. Om alles in goede banen te leiden is er gekozen voor een quad-core processor op 1 GHz. Dat lijkt op eerste gezicht geen hoogvlieger dus als je van plan was om zware games te spelen dan moeten we je teleurstellen. Voor dagelijks gebruik is de LG G4 echter prima geschikt. Let alleen wel op dat het scherm van 4,5 inch voor sommigen net een tikkeltje te klein is.

Goedkoopste LG K4 prijzen

Op dit moment ligt de LG K4 nog niet in de winkel, je kunt hem echter al wel in de voorverkoop verkrijgen. Van de LG K4 zijn momenteel alleen losse toestelprijzen bekend. Zo heb je al voor € 94,38 een los toestel in huis. Er is alleen een versie met 8 GB aan opslagruimte verkrijgbaar. Daar is trouwens wel eenvoudig wat aan te doen door een geheugenkaartje (MicroSDHC) bij te plaatsen.


Video over de LG K4

LG stelt in deze video de K10, K7 en zelfs de K4 voor. Toestellen die duidelijk op fotografie gericht zijn


Concurrenten van de LG K4

Vergelijk de LG K4 met deze producten


Praat mee over de LG K4