LG start verkoop K10 nog deze week


LG heeft tijdens de CES naast de K7 ook de K10 aangekondigd; een mid-range telefoon met toch uitstekende camera-eigenschappen. Het toestel, zo blijkt nu, komt nog deze week in de winkel. Je moet ervoor alleen wel naar Korea.

Want vanaf donderdag 14 januari zal de LG K10 daar verkrijgbaar zijn. Dat LG juist Zuid-Korea uitkiest als eerst land is niet verrassend; het is de thuisbasis van de fabrikant. De K10 krijgt net als de K7 een voor LG-begrippen nieuw ontwerp mee. Ze noemen dat "Glossy Pebble" en het staat zoals de naam doet vermoeden vol van de glimmende rondingen. De nieuwe K-serie waar de K10 onder valt moet vooral jongeren aanspreken.

LG K10

Die zitten niet te wachten op een peperdure telefoon maar willen wel mooie foto's en video's maken. Dat moet met de K10 zeker goed komen. Want naast een behoorlijke 8 megapixel selfiecamera is het toestel uitgerust met een 13 megapixel hoofdcamera die bovendien is uitgerust waar ook de vlaggenschepen mee zijn uitgerust. Ook daarvan geleend zijn de knopindeling die we ook bij de K10 op de achterkant aantreffen. Wij hebben de LG K10 nog niet in de Nederlandse shops aangetroffen en het is nog niet bekend wanneer het 5,3 inch grote Android-toestel ook buiten Korea zal worden aangeboden. We gaan het voor je in de gaten houden.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel