Roze Sony Xperia Z5 officieel uitgebracht


Sony heeft een roze uitvoering van de Xperia Z5 gepresenteerd. Het vlaggenschip was al in de kleuren groen, goud, wit en zwart verkrijgbaar. De uitvoering zal op z'n vroegst in februari 2016 verkrijgbaar zijn.

Net als alle andere Z5 uitvoeringen krijgt deze roze uitvoering een metalen frame met een achterkant van 'Frosted Glass'. Beiden zijn uitgevoerd in deze kleur, de voorzijde is zwart. Door een warme tint te gebruiken oogt het toestel niet overdreven roze. Sony kondigde de Xperia Z5 in september van 2015 aan tijdens de IFA-beurs in Berlijn.

Sony Xperia Z5 voor- en achterkant roze
De Z5 in het roze

Sony lijkt erg in z'n nopjes met de nieuwe kleur. Hoofd ontwerper Rikke Gertsen Constein legt uit: "Het kiezen van een kleur is een uitgebreid proces. De materialen van de telefoon en de lijnen en hoeken spelen een belangrijke rol en hebben een grote invloed op welke kleur uiteindelijk het beste past. We wisten al vroeg dat een roze Z5 goed zou passen bij de overige kleuren." Wanneer we de roze uitvoering hier in de winkels kunnen kopen is nog niet helemaal bekend, we hebben hem tot op heden nog niet gevonden. Wanneer dat wel gebeurd voegen we hem meteen voor je toe. Of ook de Z5 Compact en Z5 Premium een roze uitvoering krijgen is onbekend.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel