LG maakt in promotievideo K10 en K7 melding van K4


Onlangs kondigde LG een geheel nieuwe telefoonserie aan met daarin alvast de K10 en de K7. Cameraphones van respectievelijk 5,3 en 5,0 inch groot. Binnenkort komt daar ook een derde kleinere telg bij; de K4.

Of het de bedoeling is dat LG nu al melding maakt van de K4 is onduidelijk; het bedrijf heeft er nog met geen woord over gesproken. Een verwijzing naar het kleinere K-toestel duikt op in de promotievideo die het bedrijf gemaakt heeft voor de K10 en K7. De K10 moet nog deze week in thuisland Korea op de markt komen maar is hier nog niet gespot. De K4 lijkt volgens onderstaande video in ieder geval over hetzelfde "Glossy Pebble" uiterlijk te beschikken.

Terwijl de LG K10 met 5,3 inch de grootste is en de K7 met een 5,0 inch scherm nog steeds keurig is valt van de K7 te verwachten dat het een kleiner instapmodel is. Voordeel daarvan is vermoedelijk z'n lagere prijs. Mogelijk volgt de officiële lancering van de LG K4 tijdens het MWC eind februari in Barcelona. Al heeft LG er de laatste jaren ook een handje van om toestellen voorafgaand aan dat event te presenteren. Details volgen dan meestal later. Of LG diezelfde strategie dit jaar ook gaat toepassen zal snel blijken. We zijn inmiddels niet ver meer verwijderd van het grootste telecomevent ter wereld.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel