Twee nieuwe Moto Mods voor Motorola Moto Z-serie


Wie een Motorola Moto Z, Z Play of Z Force heeft kan nu kiezen uit twee nieuwe Moto Mods. Dat zijn accessoires die je achterop je toestel kunt klikken waarmee je extra functies toevoegt. Het gaat om een autohouder en een powerpack.

De Incipio Smart Car Dock is een uitgebreide autohouder die je in je sigarettenhouder kunt steken. Er zitten ook clips op om hem aan je ventilatierooster te bevestigen, dat kan zowel horizontaal als verticaal. De Moto Mod laadt je Moto Z, Z Play of Z Force op, koppelt automatisch met je audiosysteem en beschikt bovendien over een 3.5mm audiojack. Die koptelefoonaansluiting ontbrak juist op de Moto Z en Z Force dus die is erg welkom. De andere nieuwe Moto Mod is een batterypack. Daarvan zat er al één in het assortiment maar de mophie Juice Pack is groter.

Mophie Juice Pack
De Moto Mod van Mophie

De mophie Juice Pack Battery Mod kent een ingebouwde batterij van 3.000 mAh groot en is daarmee groter dan de 2.220 mAh van de Incipio Power Pack. De powerpack van mophie kent verder een ingebouwde USB Type-C aansluiting. Hiermee laadt je niet alleen de powerpack snel mee op, ook de ingebouwde batterij van je Moto Z deelt mee in de vreugde. Twee vliegen in één klap dus. Onderaan zitten tot slot nog een viertal LED-lampjes die aangeven hoe vol de batterij is. De mophie Juice Pack krijgt een prijs mee van 79,99 dollar. We durven nog niet te zeggen of de Moto Mod ook naar Europa en Nederland komt. Datzelfde geldt voor de Incipio Car Dock, die overigens 64,99 dollar moet kosten.


Prijsvergelijker Motorola Moto Z
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
32 GB
€ 420,24 € 420,24   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto Z


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel