Samsung maakt volledig zwarte S7 edge Black Pearl officieel


Samsung heeft een nieuwe uitvoering van de Galaxy S7 edge uitgebracht. Het gaat om een volledig zwarte uitvoering. Nu was er al een zogenaamde Black Onyx-uitvoering van de S7 edge maar deze Pearl Black is dieper en zwarter.

Het grootste verschil tussen de bestaande Black Onyx en de nieuwe Black Pearl is dat nu ook de metalen rand zwart geworden is. Ook schijnt het toestel minder wanneer het licht erop valt, iets wat je lastig kunt laten zien met dit soort persfoto's. Naast een nieuw verflaagje krijgt de Samsung Galaxy S7 edge Black Pearl ook nog iets nieuws van binnen mee; 128 GB aan opslaggeheugen. De andere uitvoeringen hebben keuzes uit 32 en 64 GB. Iets wat met een aparte geheugenkaartje wel eenvoudig uitgebreid kan worden.

Samsung Galaxy S7 Black Pearl
Black Pearl-uitvoering van de S7 edge

De volledig zwarte uitvoering komt naast de al bestaande Gold Platinum (goud), Pink Gold (roze), White Pearl (wit), Silver Titanium (grijs) en Black Onyx (zwart) en is daarmee de zesde uitvoering alweer. Er is ook nog korte tijd een speciale Olympische Spelen uitvoering geweest maar die is nergens meer verkrijgbaar in de Benelux. De onlangs aangekondigde Blue Coral-uitvoering moet hier nog uitkomen. Samsung denkt de eerste Black Pearl-versies vanaf 9 december te kunnen leveren. We gaan hier op NieuweMobiel.NL meteen de uitvoering toevoegen zodra we hem ergens spotten.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
White
€ 325,00 € 325,00   Bekijk
Amazon
Silver
€ 399,99 € 425,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel