Samsung Galaxy S11 heet mogelijk helemaal geen S11

2020 wordt mogelijk nieuw begin voor Samsung


Samsung zou overwegen om de Galaxy S11 onder een andere naam op de markt te brengen. Een naam die beter aansluit bij het jaartal waarin hij wordt aangekondigd.

Neem dit uiteraard met een korreltje zout want zolang Samsung nog niets heeft aangekondigd durven wij ons er niet aan te branden. Maar het gerucht gaat dat het toestel wat we tot nu toe consequent de Samsung Galaxy S11 hebben genoemd als de Galaxy S20 wordt aangekondigd. De reden is dat het getal 11 minder zou aanspreken.

Samsung Galaxy Unpacked
Mogelijk nieuwe naam aan de horizon

En bovendien zou het wel passen bij het jaartal van aankondigen. Geruchten over een nieuwe naamgeving zijn overigens niet nieuw. Begin 2019 schreven we er al eens over. Toen hielden we de optie al eens open dat het de cijferreeks kon wijzigen of dat het met een nieuwe letter-reeks begon.

Breuk met verleden

Mocht Samsung inderdaad afstappen van het simpelweg opsommen dan zou dat een breuk zijn sinds de begintelling van de Galaxy S uit 2010. De Galaxy Note kent wel een onderbreking want een Note 6 is nooit uitgekomen, daar ging men van de Note 5 naar de Note 7 (al werd die laatste vanwege batterijproblemen van de markt gehaald). Aartsrivaal Apple is al langer afgestapt van het ophogen van modelnummers. Iets wat begon bij de iPhone X.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S20 4G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Cloud Pink Refurbished
€ 231,99 € 235,98   Bekijk
bol.com Partner
Cloud Pink
€ 489,95 € 489,95   Bekijk
Amazon
Green
€ 658,45 € 658,45   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S20 4G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel