Samsung Galaxy S20

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Samsung Galaxy S20

Hier vind je alles over de Samsung Galaxy S20 waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S20 en wel verkrijgbaar

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S20 verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S20 in het nieuws


Beschrijving van de Samsung Galaxy S20

De Samsung Galaxy S20 is mogelijk de opvolger van de Galaxy S10 en de werkelijke naam van de S11. Die laatste zou op eerste gezicht de logische naam zijn van dit toestel maar Samsung wil het nieuwe decennium inluiden met een nieuwe naam.

Op moment van schrijven is de S20 nog niet officieel dus we moeten het voorlopig doen met geruchten. Die spreken over een 12 + 64 + 12 megapixel camera. De eerste wordt gebruikt als hoofdlens, de tweede voor zoomen en de laatste voor groothoek. Samsung lijkt, afgaande op deze cijfers, vooral in te willen zetten op verbeterde zoom. Mogelijk meer dan de 2x dan op de S10.

Het schermformaat komt uit op 6,2 inch en het gaat om hetzelfde kleurrijke Dynamic AMOLED-paneel als in z'n voorganger. Wel gaat de verversingssnelheid omhoog. En flink ook; deze komt bij de S20 uit op 120Hz. Door beelden 120 keer per seconde te verversen ogen animaties vloeiender. Wel zal dit z'n weerslag hebben op de batterij maar omdat ook die flink omhoog gaat zal de batterijduur van een dag er niet onder lijden.

We zullen het 11 februari definitief weten. Dan houdt Samsung namelijk haar bekende Unpacked evenement waar naast dit toestel ook een Plus en Ultra-uitvoering wordt aangekondigd. Het Galaxy Unpacked 2020-evenement vindt plaats in San Francisco en start 11 uur lokale tijd. Dat is 20:00 Nederlandse tijd.


Video’s over de Samsung Galaxy S20

Ze zijn niet echt maar geven wel een goed beeld van de toekomstige Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra

Nu ook hands-on video van Samsung Galaxy S20+

11 februari gaat het gebeuren! Dan kondigt Samsung de Galaxy S11 aan (of is het toch de Galaxy S20?)


Vragen en antwoorden over de Samsung S20