Samsung Galaxy S20 Ultra

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Samsung Galaxy S20 Ultra

Hier vind je alles over de Samsung Galaxy S20 Ultra waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S20 Ultra verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S20 Ultra in het nieuws


Beschrijving van de Samsung Galaxy S20 Ultra

De Samsung Galaxy S20 Ultra wordt het derde model in de aankomende S20-serie. Het zal de meest uitgebreide versie worden met de meest uitgebreide specs. Die eer ging voorheen naar het Plus-model maar die zal sinds de 20e Galaxy S vooral groter zijn in plaats van uitgebreider.

Als we de geruchten mogen geloven dan krijgt de Galaxy S20 Ultra een indrukwekkende 108 megapixel hoofdcamera, 48 megapixel camera met periscoop telelens en 12 megapixel ultra-groothoeklens. De selfiecamera komt mogelijk net als de overige S20-modellen uit op 10 megapixel. De telezoom-camera kent een indrukwekkende 10x optische zoom, dat is zoomen zonder kwaliteitsverlies door het slim gebruiken van verschillende brandpuntsafstanden. Gecombineerd met de 108 megapixel sensor weet de S20 Ultra zelfs 100x hybride in te kunnen zoomen. Meer dan genoeg om bijvoorbeeld het maanoppervlakte te zien. Bij Samsung noemen ze de zoom-functie dan ook Space Zoom.

Waar het schermformaat van de Ultra op uit komt is nog onbekend. Het kan ergens tussen de 6,2 inch van de S20 en 6,4 inch van de S20+ in zitten maar het kan ook maar eens (flink) groter worden.

Het instapmodel van de Galaxy S20 Ultra komt uit met 12 GB aan werkgeheugen (RAM) en 128 GB opslaggeheugen. Er komt vermoedelijk ook een variant met 16/512GB.


Video over de Samsung Galaxy S20 Ultra

Ze zijn niet echt maar geven wel een goed beeld van de toekomstige Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra


Vragen en antwoorden over de Samsung S20 Ultra