Motorola houdt 13 november persevent, hint op opklapbare Razr


We krijgen er mogelijk een opvouwbare telefoon bij. Motorola houdt op 13 november een persevent en hint in de aankondiging op de terugkeer van een aloude bekende. En dan denken wij automatisch aan een Razr.

Niet lang geleden doken schetsen op van een opvouwbare Razr-telefoon. Deze zou net als oude Razr-modellen opklapbaar zijn maar deze zou met een opvouwbaar scherm uitgerust zijn. Dergelijke modellen zijn inmiddels al van Samsung en Huawei aangekondigd. Ook Microsoft werkt aan een opvouwbare telefoon, de Surface Duo, maar die beschikt niet over een vouwbaar scherm.

Motorola uitnodiging

Een opvouwbare Motorola zou trouwens net als andere opvouwbare telefoons niet goedkoop zijn. Het exclusieve toestel zou volgens bronnen een prijskaartje rond de 1500 dollar krijgen. En dat terwijl de genoemde specificaties niet high-end zijn. Het voordeel van Motorola is wel dat er momenteel nog geen concurrentie is in deze vormgeving. De Galaxy Fold van Samsung opent als een boek, de Mate X van Huawei heeft het scherm aan de buitenzijde terwijl de opvouwbare Motorola Razr een bewezen clamshell is met langwerpig scherm. Overigens gaat wel het gerucht dat Samsung ook aan een dergelijke vormgeving werkt met flexibel scherm.

Nog even geduld...

We houden de 13e van november in ieder geval scherp voor je in de gaten. Er bestaat altijd nog een mogelijkheid dat er de Moto G8-serie wordt aangekondigd. Modellen uit die nog onaangekondigde serie verschijnen momenteel regelmatig in het nieuws en wordt ook om en nabij die datum verwacht.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel