Microsoft Surface Duo

Geef je mening en win €50
4e kwartaal 2020 verwacht
Microsoft Surface Duo
Microsoft Surface Duo voorkant geopend
Ontvang bericht wanneer de Surface Duo verkrijgbaar is

Microsoft Surface Duo

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Microsoft Surface Duo in het nieuws


Beschrijving van de Microsoft Surface Duo

De Microsoft Surface Duo is een opklapbare Android-smartphone die pas einde 2020 uit komt. Het is Microsoft's idee van de toekomst. De Duo bestaat uit twee schermen van 5,6 inch groot met daar tussen een scharnier die 360 graden kan draaien. Het toestel draait geen Windows maar Android dus aan apps geen gebrek. Wel is er de nodige extra software aanwezig om maximaal gebruik te maken van de twee schermen en synchronisatie met Windows.

Exacte details van de Surface Duo ontbreken nog dus een volledige lijst specificaties is er nog niet. Alles wat hier genoemd is kan dus nog veranderen. Wel belooft Microsoft een compact toestel met dunne behuizing die past in je broekzak. Uit video's wordt duidelijk dat het scherm geschikt is voor de Surface Pen waarmee je aantekeningen kunt maken.

De terugkeer naar mobiele telefonie is opvallend. Het nam in 2017 nog afscheid van Windows 10 Mobile waarmee het telefoonavontuur ten einde kwam. Eerder nog nam Microsoft voor vele miljarden Nokia over dat als enige fabrikant nog Windows Phones maakte. Het bracht nog wel enkele eigen modellen uit maar een groot succes werd het nooit. De laatste jaren flirt Microsoft al langer met het Android-kamp. Zo promoot het enige tijd al actief Android-telefoons van Samsung, voorzien van Microsoft-apps. Nu komt het dus voor het eerst met een eigen Android-smartphone. Hiermee slaat Microsoft letterlijk een nieuwe bladzijde om en schrijft telefoon-geschiedenis.


Beknopte specificaties van de Microsoft Surface Duo

Platform
Android
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm
Hardware
Camera
Processor
Selfiecamera
Gegevensnetwerk
LTE (4G)
Geheugen
Geheugenkaart-slot
Aansluitingen
Audio jack-plug

Alle Microsoft Surface Duo specificaties


Video over de Microsoft Surface Duo

Microsoft heeft de toekomst gezien en die bestaat uit meerdere schermen. En Android blijkbaar en daarom is hier de opklapbare Surface Duo


Vragen en antwoorden over de Microsoft Duo