Plaatjes tonen Motorola Moto G8 Plus met drievoudige camera


Het lijkt er op dat de persafbeeldingen van de aankomende Motorola Moto G8 Plus binnen zijn. Er wordt een toestel getoond met triple camera achterop, een groot display met notch en binnenin een flink grotere batterij.

Begin dit jaar kondigde moederbedrijf Lenovo nog de Moto G7 Plus aan. Een bescheiden update van de G6 Plus met groter scherm, stereo luidspreker maar wel een kleinere batterij. En dat wordt met deze G8 Plus weer goed gemaakt want binnenin zit geen 3000 mAh batterij meer maar een 4000 mAh exemplaar.

Motorola Moto G8 Plus

Ook het scherm gaat er qua formaat op vooruit al is hier de groei wat meer bescheiden; van 6,2 inch naar 6,3 inch maar nog altijd een Full HD+ resolutie. En toch zit de meeste vooruitgang in de camera's. Want achterop komt er een extra sensor bij van 48 megapixel groot. De 16 en 5 megapixel sensoren blijven gehandhaafd maar dienen nu voor ultra groothoek en scherpte/diepte. De selfiecamera mag ook rekenen op een megapixel-verhoging en komt straks uit op 25 megapixel.

Moto G8 Plus specificaties

Voor de rekenkracht lijkt Lenovo gebruik te willen maken van de Snapdragon 665 van Qualcomm. Deze chipset krijgt 4 GB aan werkgeheugen om mee te rekenen en er lijken twee geheugenuitvoeringen te komen; 64 en 128 GB. Belangrijk lijkt dat echter niet want dankzij een microSD-geheugenslot kun je eenvoudig een kaartje bijplaatsen. Onduidelijk is nog wanneer we het toestel mogen verwelkomen. Zoals gezegd werd de G7 Plus begin 2019 aangekondigd dus mogelijk moeten we nog even geduld hebben.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel