Mogelijke OnePlus 8 Pro met schermgat vroegtijdig verschenen


Nog voordat de OnePlus 7T Pro verkrijgbaar is duikt diens opvolger alweer op; de OnePlus 8 Pro. En die toont enkele opvallende zaken waaronder een nieuw scherm en een viervoudige camera.

Onderstaande beelden zijn afkomstig van @onleaks die dankzij fabriekstekeningen en -schetsen dergelijke filmpjes en renders maakt. Ze zijn doorgaans behoorlijk betrouwbaar en op het gebied van OnePlus hebben ze een naam hoog te houden. Eerder toonde @onleaks namelijk al erg vroeg de beelden van de OnePlus 7, de 7T en de 7T Pro. Eerder deze maand publiceerde het renders van de OnePlus 8, niet op basis van fabriekstekeningen maar op basis van geruchten.

OnePlus 8 Pro
De aanstaande OnePlus 8 Pro

Ditmaal is het dus de beurt aan de Pro-versie; de OnePlus 8 Pro. Ook deze lijkt over een schermgat te beschikken voor de selfiecamera. Dat is opvallend, eerdere Pro-modellen beschikten nog over een volledig randloos scherm zonder inkeping maar met een pop-up selfiecamera. Het onderscheidde ze ook van de niet Pro-modellen. OnePlus laat die unieke feature nu dus los, mogelijk om hem waterdichter te krijgen of om kosten te besparen. In plaats daarvan krijgt hij, net als Samsung S10-modellen, een Infinity-O Display.

Quad Camera op OnePlus 8 Pro

Naar verluidt gaat het wel om een 90 Hz scherm, Fluid AMOLED genoemd. Dat hebben de Samsung telefoons (nog) niet. Ander nieuw punt is de cameramodule. Die krijgt er een sensor bij; een ToF-sensor om beter diepte te kunnen waarnemen. Hiermee mogen we verwachten dat de portretmodus beter en nauwkeuriger is. Verder wordt verwacht dat de OnePlus 8 Pro net als de OnePlus 8 over draadloos opladen beschikt. De aankoop van de OnePlus 7T Pro hoef je er niet om uit te stellen; de OnePlus 8 en 8 Pro worden op z'n vroegst in 2020 verwacht.

Ontvang een e-mail wanneer de 8 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de 8 Pro verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel