Vroege renders tonen OnePlus 8 met draadloos laden


Nog voordat de OnePlus 7T verkrijgbaar is duiken renders op van de OnePlus 8. En die zijn opvallend te noemen. Daarnaast krijgt het toestel als eerste OnePlus-telefoon ondersteuning voor draadloos laden. Eindelijk!

De renders van de OnePlus 8 komen uit de koker van @onleaks die voor dit lek samen heeft gewerkt met CashKaro. Normaliter zijn die renders gebaseerd op CAD-tekeningen waarmee ze vrijwel 1-op-1 overeenkomen met het daadwerkelijke product. Dat geldt niet deze keer. Onderstaande plaatjes zijn gebaseerd op schema's en bestaande geruchten.

OnePlus 8 renders

OnePlus lijkt voor de OnePlus 8 geen gebruik meer te willen maken van een notch maar kiest voor een schermgat. Die zit in de linker bovenhoek en lijkt kleiner dan vergelijkbare telefoons. Opvallend is dat de ronde camereamodule die nog vol trots bij de OnePlus 7T werd geïntroduceerd werd verdwenen is. Wel lijkt er sprake te zijn van wederom 3 camera's achterop.

Draadloos laden

De achterkant lijkt van glas te zijn gemaakt en de OnePlus 8 is het eerste model dat draadloos laden ondersteunt. Dit is een functie die we nog niet eerder bij OnePlus zagen maar wel op het verlanglijstje stond van velen. Dat er nu al beelden van de OnePlus 8 opduiken is opvallend. Diens voorganger de OnePlus 7T moet namelijk nog uitkomen. Het is zelfs nog niet eens duidelijk hoeveel dat toestel moet kosten.

Ontvang een e-mail wanneer de 8 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel