Motorola razr (2019)

4,5 / 10 op basis van 2 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Motorola razr (2019)
Motorola razr 2019 zwart onderkant
Motorola razr 2019 zwart voorkant linkerzijkant onderkant schuin
Motorola razr 2019 zwart voorkant linkerzijkant gesloten
Motorola razr 2019 zwart voorkant linkerzijkant geopend
Motorola razr 2019 zwart voorkant geopend
Motorola razr 2019 zwart voorkant rechterzijkant gesloten
Motorola razr 2019 zwart voorkant rechterzijkant geopend
Motorola razr 2019 zwart linkerzijkant gesloten
Motorola razr 2019 zwart linkerzijkant geopend
Motorola razr 2019 zwart overzicht
Motorola razr 2019 zwart achterkant gesloten
Motorola razr 2019 zwart achterkant linkerzijkant gesloten
Motorola razr 2019 zwart achterkant linkerzijkant geopend
Motorola razr 2019 zwart achterkant geopend
Motorola razr 2019 zwart achterkant rechterzijkant gesloten
Motorola razr 2019 zwart achterkant rechterzijkant geopend
Motorola razr 2019 zwart rechterzijkant gesloten
Motorola razr 2019 zwart rechterzijkant geopend
Motorola razr 2019 zwart bovenkant

Vergelijkbaar met de razr 2019 en wel verkrijgbaarReviews over de Motorola razr (2019)

4,5
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
1 review
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Nostalgie is geen €1500 waard”

·

 • Vouwt compleet plat
 • Ziet er uit zoals een moderne Razr eruit hoort te zien
 • Groot secundair scherm
 • Gemiddelde camera
 • Krakend en onbevredigend scharnier
 • Gemiddelde accuduur
 • Bobbelig scherm
 • Prijs/kwaliteitsverhouding

Ik denk niet dat een 1500 euro kostende opvouwbare telefoon de beste specificaties hoeft te hebben. Je betaalt voor het kunnen vouwen en nieuwigheid daarvan. Dat brengt ons terug naar de oorspronkelijke vraag; hoeveel is die nieuwigheid waard? Ik denk niet, los van het praktische, dat dat het waard is. Voor mij is het niet zozeer de nieuwigheid maar de nostalgie. Maar ik snap dat mensen die alleen met monoblock telefoons gewerkt hebben niet dezelfde emotie voelen voor de flip.

De Razr voldoet zelfs niet aan basisfuncties zoals camera en batterijduur. Nogmaals, als deze telefoon niet vouwbaar was zou ik hem niet eens voor 1/6e van de prijs aanraden.

Toch is dat niet het meest kwalijke eraan. Ik zou alle minpunten goedpraten als het klapmechanisme een bevredigende ervaring was maar het openen en sluiten ervan is één van z'n grootste minpunten. Als een telefoon een "je had 1 taak" had dan was dit het.

Bron: https://www.theverge.com/2020/2/13/21135809/motorola-razr-review-foldable-flip-phone-verizon-price-camera-display-battery

0 0

“Ja de Motorola Razr is vouwbaar, maar tegen een hoge prijs”

·

 • Werkend, opvallend vouwbaar ontwerp
 • Handig scherm voorop
 • Verdwijnt in je broekzak
 • Veel te duur
 • Tegenvallende accu en opslag
 • Gemiddelde camera's

De Motorola Razr (2019) is een inspirerende poging om ons te verlossen van het saaie rechthoekige glazen telefoonontwerp. En terwijl hij een opvouwbare vormgeving heeft, compact is, in menig broekzak zal passen en een indrukwekkende selfie-ervaring geeft zijn er wel wat concessies gedaan. Denk aan de accuduur en ingebouwde opslag. Dit gezegd hebbende, het zou een perfecte aanvoerder zijn in het budget-vlaggenschip-segment ware het niet dat hij 50% meer kost dan huidige vlaggenschepen. Waarmee hij alleen interessant is voor early adopters met diepe zakken.

Bron: https://www.techradar.com/uk/reviews/motorola-razr

0 0

Alle Motorola razr 2019 reviews


Beschrijving van de Motorola razr (2019)

De Motorola razr (2019) is Lenovo's eerste opvouwbare telefoon. Het is een refresh van de oude populaire Razr-telefoons van vroeger. Deze inklapbare telefoons blijken ideaal voor opvouwbare schermen. En dat is precies wat moederbedrijf Lenovo doet maar dan met hedendaagse specificaties.


De Motorola razr (2019) in het nieuws

ts Razr19 Foldable

Komst Motorola razr 2019 vertraagd vanwege succes

Telefoonnieuws ·

Pech voor geïnteresseerden van Lenovo's eerste opvouwbare smartphone; de Motorola razr 2019. Het toestel is vertraagd, maar niet vanwege een defect of een te laat ontdekte ontwerpfout. Nee, de vraag naar het toestel is simpelweg te groot.

Oorspronkelijk zou de Motorola razr 2019 vanaf eind december als pre-order exclusief bij de Amerikaanse provider Verizon te bestellen zijn. Gelukkige kopers van het 1500 dollar kostende toestel zouden hun exemplaar dan ergens in januari 2020 ontvangen. Lenovo laat nu weten dat tijdschema niet te halen. Er zitten namelijk iets meer mensen te wachten op een exemplaar dan Lenovo kan leveren.

Motorola razr 2019

We zullen Lenovo op hun blauwe ogen moeten geloven. Hoe ze namelijk nog voor het ingaan van de pre-order fase kunnen weten dat de vraag het aanbod overstijgt blijft onbeantwoord. Toch denken de Chinezen dat klanten niet veel langer hoeven te wachten, ze willen namelijk niet ver afwijken van hun oorspronkelijke lanceerdatum. Overigens hoeft Lenovo zich nergens voor te schamen. Ook de Samsung Galaxy Fold en Huawei Mate X kwamen later uit dan aangekondigd.

Foldables steeds voordeliger

Lenovo's remake van de populaire razr verschilt van andere opvouwbare telefoons. Lenovo kiest voor een clamshell-ontwerp en bezuinigt ook nog eens flink op het aantal camera's; 2 in totaal. Het dient wel als inspiratie voor andere fabrikanten want ook Samsung is naar verluidt met een soortgelijk ontwerp bezig; de Galaxy Fold 2. Dat moet de eerste opvouwbare telefoon worden die onder de duizend euro-grens duikt. Een trend die zich in 2020 hopelijk verder voortzet.

 • Tags:
 • lenovo
 • motorola
 • razr2019

ts Moto Razr 2019 Fcc

Motorola flipt: foto’s tonen opvouwbare razr 2019

Geruchten ·

Later vanavond kondigt Lenovo de Motorola razr 2019 aan. Een opvouwbare hergeboorte van de oude Razr-telefoons. Maar daar hoeven we helemaal niet op te wachten want foto's van het toestel zijn inmiddels binnen.

We verwelkomen Lenovo in het tijdperk van opvouwbare telefoons. Ze hebben wat ons betreft de meest geschikte kandidaat gevonden; de razr. Wie kent ze niet? De opklapbare en flinterdunne telefoons uit de beginjaren 2000. Deze nieuwe razr 2019 (zo noemen we hem tenminste) lijkt daar behoorlijk op. Tot en met de verdikte kin onderaan. Het enige grote verschil; het opvouwbare beeldscherm binnenin.

Motorola razr 2019

Weg zijn de numerieke toetsen en in de plaats daarvoor vinden we een flexibel scherm van tussen de 6,2 en 6,5 inch groot. Buiten zit een secundair scherm van 2,7 inch groot. Ideaal voor notificaties en de tijd. Het opvouwbare scherm lijkt een wat smal formaat te krijgen getuige de beoogde resolutie van 876 bij 2142 pixels. Binnenin niet de nieuwste chipset, er lijkt gekozen te zijn voor een Snapdragon 710. Gelet op het verwachtte prijskaartje van rond de 1500 Amerikaanse Dollars valt dat wellicht wat tegen. Dat lijkt ook te gelden voor de batterijcapaciteit die niet boven de 2730 mAh komt.

Welkome aanvulling

Toch kijken we erg uit naar de Motorola razr 2019 al was het maar omdat het weer een nieuwe form factor brengt in de vrij jonge foldable-markt. Datum van aankondigen is 13 november, maar mogelijk is het dan al 14 november bij ons. Later hopelijk meer.

 • Tags:
 • lenovo
 • motorola
 • opvouwbaar
 • razr2019

ts Lenovo Moto Razr 2019 Evleaks

Renders en foto’s tonen opvouwbare Motorola razr 2019

Geruchten ·

Ook Lenovo werkt aan een opvouwbare telefoon. Het wil hiervoor de opklapbare Motorola razr-serie nieuw leven inblazen. Slim en het is weer een geheel eigen kijk op foldables. De eerste concrete beelden van de razr 2019 dienen zich nu aan.

Onderstaande afbeeldingen verschenen bij niemand minder dan @evleaks op de tijdlijn. Evan Blass is één van de grootste telefoon-lekkers. Zijn afbeelding zijn in het verleden vaak betrouwbaar gebleken. Ditmaal laten zijn afbeeldingen alle hoeken zien van de aankomende razr 2019.

Foldable Motorola razr 2019
Opvouwbare razr 2019

Waar andere fabrikanten kiezen voor een groot scherm dat in tweeën gevouwen kan worden kiest Lenovo voor een kleiner scherm dat nog compacter gevouwen kan worden. Een eigen benadering dus wat dat betreft niet de volledige potentie van foldables benut.

2 schermen

De razr 2019 lijkt op een traditionele clamshell; twee helften die via een schanier ingeklapt kan worden. Aan de buitenkant zit een klein scherm voor de tijd en notificaties. Binnenin zit een groter en langgerekt scherm, vergelijkbaar met huidige smartphones. De iconische kin die we van de oude Razr-telefoons gewend zijn is in tact gebleven. Mogelijk zit daar de vingerafdrukscanner in verwerkt.

Motorola razr 2019 hands-on

Qua vouw lijkt Lenovo dezelfde oplossing te hebben gekozen als Samsung met de Galaxy Fold. Zo wordt het scharnier beschermd door een soort flapje, bedoeld om vuil buiten de deur te houden. Daarmee lijkt het scherm van de razr 2019 net zo gevoelig te zijn als bij de Fold, met alle geldende waarschuwingen.

Specificaties razr 2019

Specificaties van de razr 2019 geeft @evleaks naast de foto's niet. We zullen het dus uit de afbeeldingen moeten extraheren. Zo zien we slechts 1 camera terug, aan de buitenkant. Die is ook als selfiecamera te gebruiken door het dichtgeklapt te houden en het scherm buitenop te gebruiken. De sensor oogt groot dus vermoedelijk is deze hoog van kwaliteit (en megapixels).

Een definitieve lijst specificaties wordt 13 november verwacht. Voor die datum heeft Lenovo een persevent gepland in New York City. Hoogstwaarschijnlijk wordt de razr 2019 daar aangekondigd.

 • Tags:
 • evleaks
 • foldable
 • lenovo
 • motorola
 • opvouwbaar
 • razr
 • razr2019

ts Motorola Invitation Razr 2019

Motorola houdt 13 november persevent, hint op opklapbare Razr

Geruchten ·

We krijgen er mogelijk een opvouwbare telefoon bij. Motorola houdt op 13 november een persevent en hint in de aankondiging op de terugkeer van een aloude bekende. En dan denken wij automatisch aan een Razr.

Niet lang geleden doken schetsen op van een opvouwbare Razr-telefoon. Deze zou net als oude Razr-modellen opklapbaar zijn maar deze zou met een opvouwbaar scherm uitgerust zijn. Dergelijke modellen zijn inmiddels al van Samsung en Huawei aangekondigd. Ook Microsoft werkt aan een opvouwbare telefoon, de Surface Duo, maar die beschikt niet over een vouwbaar scherm.

Motorola uitnodiging

Een opvouwbare Motorola zou trouwens net als andere opvouwbare telefoons niet goedkoop zijn. Het exclusieve toestel zou volgens bronnen een prijskaartje rond de 1500 dollar krijgen. En dat terwijl de genoemde specificaties niet high-end zijn. Het voordeel van Motorola is wel dat er momenteel nog geen concurrentie is in deze vormgeving. De Galaxy Fold van Samsung opent als een boek, de Mate X van Huawei heeft het scherm aan de buitenzijde terwijl de opvouwbare Motorola Razr een bewezen clamshell is met langwerpig scherm. Overigens gaat wel het gerucht dat Samsung ook aan een dergelijke vormgeving werkt met flexibel scherm.

Nog even geduld...

We houden de 13e van november in ieder geval scherp voor je in de gaten. Er bestaat altijd nog een mogelijkheid dat er de Moto G8-serie wordt aangekondigd. Modellen uit die nog onaangekondigde serie verschijnen momenteel regelmatig in het nieuws en wordt ook om en nabij die datum verwacht.

 • Tags:
 • motorola
 • opvouwbaar
 • razr

ts Lenovo Moto Razr Fold Uspo

“Motorola werkt aan opvouwbare opvolger flinterdunne RAZR”

Geruchten ·

Ook Motorola zou werken aan een opvouwbare smartphone. Het zou hiervoor de flinterdunne RAZR uit de mottenballen halen die vooral begin 2000 erg populair was. Nu is Motorola niet de eerste die met een dergelijke telefoon bezig is maar nieuw lijkt wel het scharnier die het verzonnen heeft.

Tegenwoordig zien we clamshells, telefoons die je open en dicht kunt klappen, niet meer terug. Vrijwel alle telefoons zien er vandaag de dag hetzelfde uit; een groot rechthoekig 'ding' met groot touchscreen. Liefst zo groot mogelijk en dat het toch nog handzaam is. Dat is voor fabrikanten een steeds groter wordende opgave en daarom zien we steeds vaker dunne schermranden en ook de notch, waarbij de camera in een inkeping verwerkt zit, steeds vaker terug.

Motorola foldable RAZR
Vouwbare Motorola RAZR

Het wachten is op flexibele beeldschermen zodat je telefoons vanouds kunt dichtklappen. Eenmaal open heb je dan een groot scherm tot je beschikking en ingeklapt heb je een lekker compact toestel. Samsung werkt al langer aan een dergelijk product, iets wat we onlangs nog hebben laten zien dankzij renders gebaseerd op patenten. Maar ook Motorola, of beter gezegd moederbedrijf Lenovo, zou aan een dergelijke telefoon werken. Hiervoor wordt de oude RAZR nieuw leven ingeblazen; het flinterdunne model waarmee Motorola zo'n beetje groot geworden is.

Druppelvorm

Een patent is natuurlijk geen garantie dat een product daadwerkelijk op de markt verschijnt. Dit patent werd trouwens ontdekt door de vrinden van Mobielkopen die een kopie op hun site plaatste. Interessant blijft hoe fabrikanten om denken te gaan met het scharnier. Het scherm mag namelijk niet teveel gevouwen worden om schade te voorkomen, echt plat kan dus niet. Kiest Samsung waarschijnlijk voor de 'rookworst-oplossing', Motorola kiest voor een manier waar het scherm bij het scharnier een druppelvorm aanneemt. Echt flinterdun zoals de oude RAZR's zal dit niet worden maar het is al met al wel compacter dan de Samsung Galaxy F. Overigens werken ook LG en Huawei aan opvouwbare telefoons waarmee 2019 mogelijk een interessant jaar gaat worden.

 • Tags:
 • motorola
 • opvouwbaar
 • razr

Beknopte specificaties van de Motorola razr (2019)

Afmetingen 94 x 72 x 14 mm
 • Opengeklapt
172 x 72 x 6,9 mm
Gewicht 205 gram
EAN codes 0840023202308, 0840023202292
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 9.0 (Pie)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 6.2 inch, Flex View pOLED, inkeping (notch)
Hardware
Camera 16 MP
Processor Qualcomm Snapdragon 710, octa core
Selfiecamera 5 MP
Materialen
Stof-/waterdicht P2i coating
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 128 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 2510 mAh
Snellaadfunctie
Aansluitingen
Audio jack-plug

Alle Motorola razr 2019 specificaties


Video over de Motorola razr (2019)

Motorola biedt een kijkje achter de schermen bij het maken van de Razr (2019)


Alternatieven van de Motorola razr (2019)

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Motorola razr (2019)
Samsung Galaxy Z Flip 4 (F721)
Samsung Galaxy Z Flip 3
 Huidig product  
Vingerafdruk-herkenning
Android9.0 (Pie)1211
Kleurenbeeldscherm6.2 inch, Flex View pOLED, inkeping (notch)6.7 inch, Dynamic AMOLED 2X, schermgat6.7 inch, Infinity Flex Display, schermgat
Camera16 MP12 MP, 12 MP, dubbele camera-sensor12 MP, 12 MP, dubbele camera-sensor
ProcessorQualcomm Snapdragon 710, octa coreQualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, octa core1.8 GHz, 2.4 GHz, 2.84 GHz, octa core
Selfiecamera5 MP10 MP10 MP
Stof-/waterdichtP2i coating
4G (LTE)
Intern geheugen128 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij2510 mAh3700 mAh3300 mAh
Snellaadfunctie
Audio jack-plug

Volledige vergelijking Motorola razr 2019 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Motorola razr 2019