Nieuw lek toont kleurenpalet Google Pixel 3 van dichtbij


Ook Evan Blass van @evleaks doet een duit in het zakje als het gaat om lekken van Google Pixel 3 informatie. Ditmaal worden we getrakteerd op het toekomstige kleurenpalet waarin het nieuwe toestel verkrijgbaar zal zijn; zwart, wit en roze. Nieuw is die informatie echter niet maar dat geldt momenteel over vrijwel alles van het toestel.

De Pixel 3 en Pixel 3 XL maken kans op het slechts bewaarde geheim ooit. Google lijkt ook geen enkele moeite meer te doen om iets te ontkennen, tegen te houden of te ontkrachten. Ze lopen daarmee een risico dat er op dinsdag 9 oktober niets nieuws over het toestel te vertellen valt. Dit nieuwe plaatjes van @evleaks past prima in een lange reeks lekken waar ook wij trouwens onderdeel van zijn door het plaatsen van de allereerste renders.

Google Pixel 3 kleurenschema

Nog even kort samenvatten; de Pixel 3 krijgt een 5,5 inch scherm met Full HD+ resolutie zonder notch bovenin maar wel met dubbele selfiecam, de Pixel 3 XL mag rekenen op een 6,3 inch scherm met Quad HD+ resolutie maar dan wel met een enorme notch bovenin. Ook hier een dubbele camera, maar dan wel alleen aan de voorzijde. Achterop past Google nog altijd een enkele camera toe al zal die dankzij de nodige kunstmatige intelligentie wel kunnen rekenen op een portretmodus. Het meeste weten we inmiddels van de grootste van het stel; de 3 XL. Dat toestel werd vroegtijdig op de zwarte markt verkocht en verscheen ook in Hong Kong per ongeluk voor z'n lancering in de winkel. Het minst weten we wat dat betreft over de reguliere Google Pixel 3. Al is dat relatief; Google brengt los van het formaat traditiegetrouw weinig onderscheid aan tussen beide. Dinsdag 9 oktober zullen we het allemaal zeker weten; dan kondigt Google ze allebei officieel aan. Laten we hopen dat er nog een "one more thing" over is gebleven.


Prijsvergelijker Google Pixel 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com
64 GB Just Black Zo goed als nieuw
€ 239,00 € 239,00   Bekijk
Mobiel.nl
64 GB Just Black Zo goed als nieuw
€ 259,00 € 259,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel