Dummy van HTC One A9 ‘Aero’ verschenen


Er is een dummy verschenen van de HTC One A9. Het was al duidelijk dat die sterke gelijkenissen vertoont met de Apple iPhone. Het nieuwe 'hero' toestel moet de omzet van het bedrijf redden en het startpunt inluiden van herstel.

Bij HTC zullen ze wel gedacht hebben; "If you can't beat them, join them". De One A9 toont sterke gelijkenissen met de iPhone. Nu gaat dat toestel als warme broodjes over de toonbank dus gek is het misschien niet. De nu opgedoken dummy is een voorbeeldtelefoon die je vaak in telefoonwinkels aantreft.Het zijn niet werkende exemplaren die toch een goed beeld geven over het formaat en uiterlijk van een telefoon.

HTC One A9

We zouden je graag meer willen vertellen over de specificaties van de HTC One A9 maar daar bestaat nog veel onduidelijkheid over. Het scherm zou rond de 5 inch groot zijn en een Full HD-resolutie hebben en mogelijk zit binnenin een MediaTek-processor. Zekerheid daarvoor is er echter nog niet. We hebben wel een mogelijke lanceerdatum; namelijk dinsdag 20 oktober. Ook bekend is dat HTC afziet van naar voren gerichte BoomSound-speakers. Wel is er ruimte gemaakt voor een UltraPixel-camera al zit die gelukkig ditmaal aan de voorzijde. Achterop zit juist een 13 megapixel exemplaar. We zullen de officiële lancering moeten afwachten voordat we zekerheid hebben.

Bron: @OnLeaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel