Kleuropties onaangekondigde HTC One A9 te zien


Van de HTC One A9, alias de Aero, is al het nodige bekend. En dat terwijl het toestel nog officieel moet worden aangekondigd. Het kan nog erger voor HTC want nu krijgen we een blik op z'n toekomstige kleurenpalet.

Eerder werd al duidelijk dat de HTC One A9 in maar liefst zes verschillende kleuren verkrijgbaar zal zijn. Nu krijgen we ook een plaatje bij de namen 'Acid Gold', 'Opal Silver', 'Deep Garnet', 'Carbon Grey', 'Rose Gold' en 'Cast Iron'. En als deze afbeeldingen je ergens aan doen denken, bijvoorbeeld een telefoon van de concurrentie, dan kan dat kloppen. Al wordt het ons hier niet altijd in dank afgenomen als we dat benoemen.

HTC One A9 colors
Waar doet dit me toch aan denken?

De 5 inch grote One A9 en met een Snapdragon 617 uitgeruste One A9 moet op 29 september aangekondigd worden en ligt vervolgens vrij snel in de winkels. Mogelijk rust HTC de One A9 direct uit met Android 6.0 Marshmallow dat op dezelfde dag wordt aangekondigd. Onduidelijk is nog of de vingerafdrukscanner aan de voorzijde ook daadwerkelijk een knop is. Bij de One M9+ was dat namelijk nog niet zo. Bovenstaande afbeelding werd trouwens gepubliceerd door @evleaks dat eerder al informatie over de A9 naar buiten bracht. Iets wat niet altijd door HTC in dank wordt afgenomen en zo nu en dan resulteert in een heuse Twitter-fittie.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel