Foto toont voorkant van HTC One A9 met mogelijke vingerafdrukscanner


We hebben een foto binnengekregen van de vermeende HTC One A9 in het wit. We zien daardoor goed hoe groot het beeldscherm is. Ook valt ons oog op de homeknop waarin mogelijk een vingerafdrukscanner verwerkt zit.

We maakten eerder al de vergelijking tussen deze HTC One A9 en de iPhone 6(s). Dat werd ons niet in dank afgenomen maar we blijven erbij. Ook bij de iPhone bestaat er boven en onder het scherm erg veel ruimte. Bovendien zou het voor het eerst zijn dat HTC een homeknop uitrust met een vingerafdrukscanner, net als bij de iPhone. Ook de antennebanden komen overeen en zelfs de langwerpige smalle en verzonken speaker bovenin toont overeenkomsten.

HTC One A9

Natuurlijk bestaat de kans dat we hier met Chinese namaak van doen hebben of een slimme Photoshop. We houden dus nog even een slag om de arm. Qua specificaties zou de One A9 uitkomen op een 5 inch grote Android-smartphone met Full HD-scherm, Snapdragon 617-processor, 13 megapixel camera en UltraPixel selfiecam. Voorop zit vermoedelijk een vingerafdrukscanner en binnenin zit een 2.150 mAh batterij. Al met al dus mid-range al komt dat niet overeen met eerder uitgelekte prijzen. De introductie van de HTC One A9 (Aero) staat gepland voor 29 september.

Bron: Frandroid.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel