Volgende HTC-lancering staat gepland voor 29 september


We hebben nog steeds de One A9 van HTC te goed. Eerst nog dachten we dat het toestel zondag 6 september kwam maar in plaats daarvan werd de HTC Desire 728 aangekondigd. Volgende mogelijke datum; dinsdag 29 september.

En die datum valt niet geheel toevallig samen met de lancering van Android 6.0 Marshmallow. Laten we daarom voor HTC hopen dat de One A9 ook meteen met die Android-versie wordt aangekondigd anders loopt het nieuwe vlaggenschip meteen al achter de feiten aan. Op de recentelijk verstuurde uitnodiging lezen we "The World Best Meets The Best". Sommige publicaties denken dat HTC niet één maar twee toestellen wil aankondigen.

HTC aankondiging 29 september

Wij kijken voorlopig alleen uit naar de HTC One A9 / Aero. Dat zou volgens de geruchten een 5,2 inch grote Android-telefoon moeten zijn met Full HD-resolutie en decacore MediaTek-processor. Overigens zijn er ook geruchten die juist spreken over een veel hogere Quad HD-resolutie maar die klinken de laatste tijd steeds minder overtuigend. Wel eensgezind zijn de geruchten over een camera die in RAW kan fotograferen. Dat zou de camera-liefhebbers moeten aanspreken. De One A9 zou HTC voor 2015 nog een extra impuls moeten geven want tot dusver vallen de inkomsten sterk tegen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel