Gelekte snelstartgids toont knopindeling Apple iPhone 6s


Met nog iets meer dan 24 uur op de klok is het aftellen geblazen naar de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus. Intussen lekt er steeds meer uit, vermoedelijk omdat Apple achter de schermen hard bezig is met de massaproductie van het apparaat.

De laatste informatie die naar buiten komt gaat over de snelstartgids. Apple levert traditiegetrouw geen uitgebreide handleiding mee omdat de iPhone van zichzelf erg gebruiksvriendelijk is en vrijwel meteen te begrijpen is. In plaats daarvan leveren ze een snelstartgids. Een enkele pagina om je wegwijs te maken. Die van de toekomstige iPhone 6s is nu op internet verschenen en toont die indeling van de knoppen.

Snelstartgids iPhone 6s

Eigenlijk kunnen we kort zijn; de indeling verschilt niet ten opzichte van de iPhone 6. Dat was ook niet verwacht van zogenaamde -s iPhones verschillen vrijwel nooit qua uiterlijk van hun voorgangers. Verschillen moeten we vooral vinden in de cameraresolutie, het nieuwe drukgevoelige Force Touch-scherm en de steviger behuizing dankzij Series 7000 Aluminium. Apple's Keynote-presentatie begint 9 september om 19:00 Nederlandse tijd. We gaan daar hier uiteraard live verslag van doen.

Bron: Xiaomitoday.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Rose Gold Zo goed als nieuw
€ 219,00 € 219,00   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel