HTC One A9 verschijnt in webshop, belooft dure telefoon te worden


De nieuwe HTC One A9 is alvast in een Nederlandse webshop verschenen zo leerde NieuweMobiel.NL. Aan het toestel hangt een stevig prijskaartje. Voor het 16 GB model wordt een bedrag van iets meer dan 700 euro gevraagd.

De HTC One A9 wordt een nieuwe lijn waarmee HTC probeert extra klanten te lokken. Als deze prijzen blijken te kloppen, en we hebben momenteel geen reden om daaraan te twijfelen, dan kan dat nog wel eens heel moeilijk worden. Van de verwachte 6 uitvoeringen lijken deze vier vast te staan; 'Carbon Grey', 'Opal Silver', 'Deep Garnet' en 'Topaz Gold'. Het geheugen begint bij 16 GB.

HTC One A9 4G

Lange tijd werd gedacht dat de HTC One A9 een nieuw high-end vlaggenschip zou worden. Onlangs werd dat echter onderuitgehaald; de One A9 wordt een mid-range model met een bijbehorende Snapdragon 617-processor. Die chip heeft Qualcomm met name voor mid-range modellen bedoeld. Vooral het prijskaartje van 706,64 euro lijkt niet helemaal te kloppen bij een mid-range telefoon. Toch zullen we aan deze prijzen moeten wennen; soortgelijke prijzen zien we in andere shops voorbijkomen. De verwachte levertijd in Nederland is 1 oktober. HTC heeft op 29 september een persevent gepland waar mogelijk de One A9 aangekondigd gaat worden.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel