Apple: Aantal pre-orders iPhone 6s en 6s Plus gaan richting record


Volgens Apple zou het record van 10 miljoen verkochte iPhones in het openingsweekend er wel eens aan kunnen gaan. Het aantal pre-orders gaat hard in die richting en vooral de vraag naar de iPhone 6s Plus zou hoog zijn.

Vorig jaar behaalde Apple een recordaantal verkochte iPhones vanwege de grotere formaten. Dat zorgde ervoor dat mensen die waren overgestapt naar grotere Android-telefoons terug naar iOS gingen. Dit jaar moet Apple het vooral hebben van de 3D Touch-interface, de betere camera met 4K-video en de nieuwe Rose Gold-kleuroptie. Blijkbaar is dat voor veel mensen genoeg reden om toch een exemplaar te bestellen.

Apple iPhone 6s verpakking
Hier gaan straks weer veel van over de toonbank

Inmiddels beginnen de levertijden van vooral de iPhone 6s Plus op te lopen vermoedelijk vanwege problemen bij toeleveranciers. Vooral de fabricage van backlights zou niet helemaal lopen zoals zou moeten. Iets soortgelijks zagen we ook bij de lancering van de iPhone 6 Plus. Apple levert de eerste exemplaren op vrijdag 25 september. Nederland zal nog even geduld moeten hebben, wij volgen namelijk pas later. Voor ons zit er weinig anders op dan een pre-order te plaatsen. Je zou ook naar Duitsland kunnen rijden, daar liggen de nieuwe iPhones wel vanaf 25 september in de winkel.

Bron: CNBC


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Swoop
16 GB Space Grey Refurbished
€ 159,00 € 159,00   Bekijk
GSMWEB.nl
64 GB Black Refurbished
€ 184,00 € 184,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Swoop
64 GB Space Grey Refurbished
€ 259,00 € 259,00   Bekijk
TelefoonDiscounter.nl
Gold Refurbished
€ 279,00 € 279,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel