Google houdt 9 oktober "Made by Google" evenement in NYC

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL verwacht


Zoals verwacht houdt Google komende 9 oktober een event waar het naar alle waarschijnlijkheid de Pixel 3 en Pixel 3 XL aan zal kondigden. Beide toestellen zijn al veelvuldig uitgelekt de afgelopen tijd. Eerder werd ook een Pixel Watch verwacht maar die plannen zijn op de lange baan geschoven. Mogelijk komt er wel een slim scherm.

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL lijken het slechtst bewaarde geheim van de laatste tijd. Het toestel werd al een keer "vergeten" op de achterbank van een taxi, werd gestolen en te koop aangeboden en ook fabrieksmedewerkers hebben hem veelvuldig gefotografeerd. Er is zelfs al een uitgebreide review van verschenen. Boze tongen beweren dat Google het allemaal in scene heeft gezet om ons alvast aan het idee van een diepe notch te laten wennen.

Google Pixel 3 XL hands-on review

Google's uitnodiging komt in de vorm van een GIF-filmpje die "I>3 NY" toont. De 3 is natuurlijk een verwijzing naar de Pixel 3. Zoals het er nu allemaal uitziet lijkt de Pixel 3 een kleinere variant van de Pixel 2 XL te worden terwijl de Pixel 3 XL een iPhone X-kloon gaat worden maar met kin, diepere notch en enkele camera achterop. Google richt zich gebruikelijk op de camera-prestaties dus verwacht ondanks die enkele camera toch indrukwekkende foto's. Mogelijk zit er voorop wel een dubbele camera bedoeld voor betere selfies en mogelijk verbeterde gezichtsherkenning. Van het slimme scherm weten we eigenlijk nog niet erg veel behalve dat hij met Google Assistent te bedienen is. Ook worden er nieuwe oordopjes verwacht en mogelijk een nieuwe Chromebook.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel