Motorola: Moto 360 heeft ondanks ‘flat tire’ hoogste display-to-body ratio


De Motorola Moto 360 is een slim horloge met een rond beeldscherm. Toch zit er onderin het beeld een zwarte balk, de zogenaamde flat tire. Jammer zeggen velen maar Motorola herinnert ons er graag aan dat de Moto 360 iets heeft wat anderen niet hebben.

Namelijk de hoogste scherm/behuizing-ratio, oftewel de display-to-body ratio. Het getal zegt hoeveel percentage van de behuizing uit scherm bestaat. Doorgaans geldt hoe hoger, hoe beter. En Motorola laat in een presentatie zien dat zij hierin voorop lopen op de concurrentie. Het verschil is zelfs vele tientallen procenten.

Motorola Moto 360 display-to-body ratio

Zo zit de LG G Watch op 49,9%, de G Watch R op 50,5 en de 42mm Apple Watch op 49,1%. Echter zit de Motorola Moto 360 op een vrij indrukwekkende 71,7%. Motorola heeft zeker een punt door dit punt te benoemen. Ze hebben gemakshalve wel de Huawei Watch uit de vergelijking gehaald al haalt die het zelfs nog niet bij de Moto 360. Motorola staat op het punt om een opvolger van het Android Wear-horloge aan te kondigen. Deze presentatie staat gepland voor 8 september.

Via: @llsethj


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws