Real life foto’s tonen Sony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium


Sony zal ze pas laat in de middag aankondigen maar nu al hebben we de echte foto's van de Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium binnen. Het lek is afkomstig uit ons eigen land; NU.nl vergiste zich een dag en plaatste de foto's te vroeg.

Meteen valt op dat de achterkant bij in ieder geval de Z5 Compact en de reguliere Z5 niet zo glossy is als voorheen. Dat zal mogelijk wonderen doen tegen vingerafdrukken. Vreemd genoeg zien we de oude vertrouwde glazen glossy achterkant wel terug op de Z5 Premium. Mogelijk zijn er verschillende kleur-uitvoeringen.

Sony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 PremiumSony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 PremiumSony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 PremiumSony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 PremiumSony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium

NU.nl heeft ook de nieuwe vingerafdrukscanner op de foto gezet. Deze is verwerkt in de powerknop op de zijkant. Sony is hiermee niet de eerste die een dergelijke vingerafdrukscanner in de zijkant verwerkt, Huawei deed het al eerder bij de Honor 7i. De knop lijkt wat verzonken en we moeten nog zien hoe goed deze oplossing in de praktijk werkt. Sony kondigt deze 3 nieuwe producten aan tijdens de IFA die vandaag in Berlijn begint. De persconferentie van Sony begint om 16:15.

Bron: NU.nl


Prijsvergelijker Sony Xperia Z5

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia Z5


Prijsvergelijker Sony Xperia Z5 Premium

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia Z5 Premium


Prijsvergelijker Sony Xperia Z5 Compact

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia Z5 Compact


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel