Echte foto’s Huawei Mate S bereiken internet


Gisteren al lekte de render-afbeeldingen van de Huawei Mate S uit. Het nieuwe phablet-vlaggenschip van Huawei die tot aan de IFA-presentatie geheim moest blijven. Het is allemaal anders gelopen en daarom nu al een eerste blik.

Eigenlijk is het Huawei redelijk lang gelukt op alles rondom de Mate S geheim te houden. Plaatjes van het toestel zijn zeer recentelijk. Maar nu de beerput open is is er geen houden meer aan. Het 5,5 inch grote toestel met z'n eigen Kirin 935-processor krijgt een enorme 4.100 mAh grote batterij. Ook heeft Huawei het toestel voorzien van een techniek waarbij onderscheid kan worden gemaakt in druk-intensiteit.

Huawei Mate SHuawei Mate SHuawei Mate SHuawei Mate S

Verder mag gezegd worden dat het scherm van de Huawei Mate S er erg netjes uitziet. Het ligt als het ware als een druppel op het toestel. Het scherm zelf is niet gebogen maar je krijgt wel hetzelfde effect. Huawei heeft om 14:30 haar persconferentie gepland staan en dan horen we ongetwijfeld meer over dit nieuwe toestel. Zo zijn we bijvoorbeeld zeer nieuwsgierig naar de prijs en beschikbaarheid.

Bron: Gizmochina.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel