Huawei heeft mogelijk gebogen telefoon in petto voor september


Huawei heeft komende IFA-beurs mogelijk met een telefoon in petto met een gebogen beeldscherm. Renders daarvan circuleren nu op internet. Momenteel hebben alleen LG en Samsung dergelijke gebogen telefoons in het assortiment.

Intern zou het toestel bij Huawei bekendstaan onder codenaam "007". Los van een licht gebogen scherm en een metalen behuizing zegt de afbeelding ons niet veel meer. Behalve misschien dat de opening voor de simkaart ook bovenop het toestel zit. Naast dit model zou Huawei ook de Mate 7S (of Mate 7 Plus) willen uitbrengen met een Force Touch-scherm.

Huawei 007 Gizchina

Zo erg gebogen als de Samsung Galaxy S6 edge of LG G Flex 2 lijkt dit model niet en het is zelfs mogelijk dat alleen het glas voor het scherm gebogen is. Mocht het beeldscherm inderdaad gebogen zijn dan zal het daarvoor bij Samsung of LG moeten aankloppen. Momenteel brengen nog weinig anderen dergelijke panelen uit. Een andere mogelijkheid is dat we niet naar de voorzijde kijken maar juist naar de achterkant. We zullen het spoedig horen want de IFA ligt op slechts een paar weken van ons verwijderd.

Bron: Gizchina.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel