Foto’s tonen variant Samsung Galaxy Note 5 met geheugenkaartslot


Er gingen al langer geruchten van maar nu zijn ook foto's opgedoken van een variant van de Note 5 waarin je zelf geheugenkaartjes kwijt kunt. Bovendien ondersteunt het model dual SIM. Of deze uitvoering ook naar Nederland toekomt is onduidelijk.

Vandaag kondigt Samsung de Galaxy Note 5 en S6 edge Plus aan. Van die eerste hebben we dankzij ePrice nu afbeeldingen van een bijzondere variant. Werd tot nu toe gedacht dat het model geen geheugenkaartslot zou krijgen, deze foto bewijst het tegendeel. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om een speciale uitvoering die niet overal verkocht gaat worden. Echter dankzij de import-handel is het wel goed mogelijk dat hij hier naar toe gehaald wordt.

Samsung Galaxy Note 5 Dual SIM

Het gaat om de Dual SIM-uitvoering. Het slot waarin de tweede simkaart gestopt wordt kan ook gebruikt worden voor een geheugenkaart. Het is dus kiezen of delen. Een dergelijke oplossing zien we meerdere fabrikanten nemen. Het scheelt weer een extra slot, onderdelen en dus kosten. De Dual SIM-uitvoeringen van Samsung's vlaggenschepen worden hier vrijwel nooit officieel uitgebracht maar ze zijn hier wel verkrijgbaar, zij met mondjesmaat. Het ontbreken van een geheugenkaartslot werd gezien als grootste gemis toen Samsung haar Galaxy S6 aankondigde.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 5


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel