Fotogalerij van onaangekondigde Samsung Galaxy Note 5 verschenen

· 3 reacties


Met nog iets meer dan een week op de kalender voordat Samsung de Galaxy Note 5 aankondigt is er een serie foto's opgedoken met daarin diezelfde Note 5 in de hoofdrol. Het toestel lijkt tegelijk herkenbaar en aantrekkelijk.

Samsung heeft ook de Note 5 voorzien van een metalen frame zo blijkt uit deze foto's. De zijkanten zijn alleen iets kleiner dan bij bijvoorbeeld de Galaxy S6. Hiermee heeft de Note 5 juist wat meer weg van de S6 edge al moet hij het gebogen beeldscherm missen. In plaats daarvan lijkt de achterkant ditmaal gebogen.

Samsung Galaxy Note 5

Verder zien we de onmiskenbare S-Pen die je vermoedelijk uit het toestel kunt drukken en we zien een microUSB-aansluiting. Samsung kiest dus voorlopig niet voor het nieuwere USB Type-C. Overige specificaties waren al bekend geworden en luiden een 5,66 inch Quad HD-scherm, 4 GB aan RAM-geheugen en 2,1 GHz octacore-processor. Er komen geheugenuitvoeringen van 32, 64 en 128 GB groot. Een geheugenkaartslot ontbreekt.

Samsung Galaxy Note 5 top boven- en onderkant

Een ander gemis is de verwisselbare batterij. Samsung liet deze aloude functies vallen om tot een beter ontwerp te komen die eindelijk eens niet van plastic is. Het leverde ze veel lof op maar ook veel kritiek. Samsung kondigt de Note 5 tijdens een speciaal Unpacked-event aan op 13 augustus.

Bron: Droid-life.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel