Europese lancering Samsung Galaxy Note 5 mogelijk vertraagd


Volgens geruchten die onlangs opdoken gaat Samsung de Galaxy Note 5 op 12 augustus aankondigen met een verkrijgbaarheid van 21 augustus. Maar nu lijkt Samsung die deadline niet te halen, althans niet voor het Europese continent.

Een exacte reden voor het uitstel is er niet, mogelijk heeft het te maken met productieproblemen. Fansite Sammobile gokt dat Samsung bang is dat mensen niet voor de grotere S6 edge Plus kiezen als beide gelijktijdig uitkomen. Volgens hetzelfde bronartikel krijgen Azië en Noord-Amerika het toestel wel gewoon rond de 21e van augustus.

Samsung Galaxy Note 5

Samsung had net de introductie van de Note 5 naar voren verschoven, normaliter staat een Note-aankondiging voor september gepland. Dat werd al vervroegd naar augustus. Overigens duurde het bij de Galaxy Note 4 nog tot oktober voordat hij hier in de winkel verkrijgbaar was. Mogelijk gaat dat nu dus ook voor de Note 5 gelden. Eerder doken plaatjes op van de Note 5 waaruit ook de afmetingen duidelijk werden. Deze schetsen duiden op een niet verwijderbare achterkant en ook een opening voor een geheugenkaart lijkt te ontbreken.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 4

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 4


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel