“Samsung Galaxy Note 5 komt 12 augustus”


Volgens diverse bronnen komt Samsung op woensdag 12 augustus met de Note 5. En dat is niet het enige toestel dat op die datum wordt aangekondigd, ook de grotere Galaxy S6 edge+ wordt dan uitgebracht.

Terwijl beide toestellen op 12 augustus worden uitgebracht zullen ze pas vanaf 21 augustus in de winkel liggen, aldus nieuwe bronnen. Het bedrijf heeft logischerwijs enige tijd nodig om ze te distribueren. Ondanks dat tijdverschil ligt het toestel wel eerder in de winkel dan de Note 4 destijds deed. Samsung grijpt meestal de IFA-beurs in Berlijn begin september aan om haar nieuwe Note aan te kondigen.

What's Next? Samsung
Wat kunnen we allemaal nog verwachten?

Qua specificaties wordt rekening gehouden met de afwezigheid van een microSD-kaartslot. Er zal dus net als bij de S6 en S6 edge geen mogelijkheid zijn om zelf geheugenkaartjes te plaatsen. Ook de achterkant en de batterij zal vermoedelijk niet te verwisselen zijn. De Note 5 krijgt verder mogelijk 4 GB aan werkgeheugen en een zeer dunne schermrand. De S6 edge Plus krijgt vermoedelijk 3 GB aan werkgeheugen met een Exynos 7420, net als de S6 edge. De S6 edge Plus verschilt daarmee alleen in formaat. Of Samsung een speciaal Unpacked-event houdt is nog onbekend maar het ligt wel voor de hand.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 4

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 4


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel