“Waterdichte Motorola Moto G (2015) komt 28 juli”


We hebben al tal van plaatjes gezien van de nieuwe(re) 3e generatie Motorola Moto G. En nu krijgen we eindelijk een mogelijke lanceerdatum, één die twee weken verwijderd is. Bovendien druppelt er een nieuwe eigenschap binnen.

Motorola, of beter gezegd Lenovo, heeft naast deze opvolger van de Moto G ook een aantal andere Motorola-toestellen gereed staan. Vermoedelijk de nieuwe Moto X en enkele Droids die voor de Amerikaanse markt bestemd zijn. Nieuw nu is het gerucht dat de Moto G (2015) mogelijk over een waterdichte IPx7 behuizing beschikt. Daarmee is hij 'dompeldicht' en bestand tegen water op 1 meter voor 30 minuten.

Motorola Moto G 2015

Naast dat krijgt het model vermoedelijk een 5 inch HD-scherm met Snapdragon 410-processor, een 13 megapixel camera en een 2.470 mAh batterij. Er komen uitvoeringen van 1 en 2 GB aan werkgeheugen met 8 en 16 GB aan opslaggeheugen. Beide varianten zijn met geheugenkaartjes uit te breiden. Voorop zit een 5 megapixel selfiecamera. Volgens de bron zal het toestel op dinsdag 28 juli 2015 in Brazilië worden aangekondigd en daarna snel in de winkel liggen.

Foto: NoWhereElse
Bron: Tecmundo.com.br


Prijsvergelijker Motorola new Moto G

Toon alle aanbiedingen van de Motorola new Moto G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel