Foto’s van Samsung Z3 met Tizen 3.0 verschenen


Nadat Samsung 1 miljoen exemplaren van de Z1 met Tizen verkocht ligt het voor de hand dat er een opvolger komt. Plaatjes van die Samsung Z3 zijn nu online gezet. Daarnaast zijn er geruchten dat Samsung het werkterrein van Tizen wil uitbreiden.

Tizen is het besturingssysteem wat Samsung mede zelf heeft gemaakt. Het kende een moeizame start maar inmiddels is het eerste toestel verkrijgbaar, zij het beperkt. Je moet namelijk naar India wil je een Samsung Z1 aanschaffen. Dat gaat misschien veranderen voor diens opvolger; de Samsung Z3. Plaatjes van dat model doken onlangs op.

Samsung Z3
De vermoedelijke Samsung Z3 met Tizen 3.0

Erg duidelijk zijn de foto's niet, we zien alleen het scherm. Daarop is wel te lezen dat het toestel Tizen versie 3.0.0 draait. Het scherm zou volgens eerdere geruchten 5 inch groot zijn en een HD-resolutie hebben. Andere specificaties zijn een quadcore-processor, een 8 megapixel camera en 5 megapixel selfiecamera. De Z3 zou verder ruimte hebben voor 2 simkaarten, een Dual SIM-telefoon dus. Deze specificaties klinken ons wat beter in de oren dan destijds met de Z1. Dat is precies de reden waarom Samsung de Z3 mogelijk ook in Europa gaat uitbrengen. Dat moet ergens in 2016 gebeuren als de geruchten tenminste kloppen.

Bron: @esse1000k


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel