Mogelijk officiële renders van Samsung Galaxy Note 5 en S6 edge Plus verschenen


Het heeft er wat van weg dat we de officiële render van de Note 5 en S6 edge Plus binnen hebben. Daar komt nog bovenop dat er tal van specificaties van de Galaxy Note 5 bekend zijn gemaakt. En dat allemaal van een betrouwbare bron.

We hebben het namelijk over @evleaks die het blijkbaar na z'n pensioen niet kan laten om informatie vooraf te lekken. Samsung is voornemens om beide toestellen op 13 augustus aan te kondigen maar nu al krijgen we een blik op ze. De Note 5 lijkt zeer op de Galaxy S6 maar dan met rechtere lijnen. Ook valt op dat de bedieningsknoppen op de Note 5 een stuk groter zijn dan op de S6 edge Plus.

Samsung Galaxy Note 5 en S6 edge Plus render

Blass meldt verder dat de opvolger van de Galaxy Note 4 een 5,66 inch groot scherm krijgt met Quad HD-resolutie. Dat zijn 2.560 bij 1.440 pixels. Binnenin is ruimte gemaakt voor een Exynos 7420-processor op maximaal 2,1 GHz. Vier kernen draaien op die hoge snelheid, de andere vier doen mee op 1,5 GHz. Er zijn 4 GB aan werkgeheugen aanwezig zijn. Een geheugenkaartslot ontbreekt. De camera is 16 megapixel groot met een 5 megapixel grote selfiecamera. Samsung lijkt dus dezelfde strategie toe te passen als bij de S6 en S6 edge. Specs voor de grotere Galaxy S6 edge Plus ontbreken nog maar verwacht hetzelfde toestel als de S6 edge maar dan met een groter scherm.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel