Foto’s Sony Xperia C5 Ultra en M5 tonen grote selfiecam


Er zijn diverse foto's opgedoken van zowel de Sony Xperia C5 Ultra als de Xperia M5. De eerste valt naast z'n formaat vooral op door z'n schermranden. Of beter gezegd; door het ontbreken daarvan. De M5 lijkt juist op een voordeliger Z3+.

Onze eerste aandacht gaat uit naar de Xperia C5 Ultra. De schermranden daarvan zijn nog geen millimeter dik. Het voordeel daarvan is dat het 6 inch grote toestel toch nog redelijk compact gebleven is. Voor zover dat kan natuurlijk. Verder valt de forse selfiecamera op. Deze is net als de hoofdcamera 13 megapixel groot. Ook de HTC Desire Eye beschikt over een dergelijk hoge resolutie selfiecam. Uniek is het dus niet, bijzonder wel.

Sony Xperia C5 Ultra en Xperia M5
De Sony Xperia C5 Ultra en Xperia M5

Drijvende kracht achter de Sony Xperia C5 Ultra is een MediaTek MT6752-processor op 1,7 GHz. Navraag leert ons dat het een octacore-processor is. In theorie zal dat voor veel mensen voldoende zijn. Qua prijs komt het toestel vermoedelijk in de buurt van de 325 euro. Ook de Sony Xperia M5 verscheen op dezelfde foto's. Qua ontwerp lijkt die wel wat op de Xperia Z3+.

Sony Xperia M5 hands-on
De Sony Xperia M5

Qua specs weet Sony best te imponeren. De M5 krijgt een 5 inch scherm met Full HD-resolutie, een MediaTek Helio X10-processor op 2 GHz, 3 GB aan werkgeheugen en een 2.600 mAh grote batterij. Die lijst specificaties is slechts fractioneel minder dan het huidige vlaggenschip. Qua prijs zou je dat niet zeggen, die wordt verwacht op 370 euro. Bedenk dan wel dat de Xperia M5 van plastic is gemaakt. Wie dat op de koop toeneemt krijgt wel een goede camera. Sony maakt gebruik van een IMX230-sensor van 21 megapixel groot en met een f/2.2 lens. De autofocus zou binnen 0,2 seconde zijn scherpgesteld. Ook hier zit voorop een 13 megapixel sensor. Dat is erg hoog voor een selfiecamera. Sony heeft voor 3 augustus een persevent gepland waar we mogelijk meer horen over beide toestellen. Eerder hintte het al op een goudkleurig toestel die zeer snel foto's kan schieten. Dat past dus prima in dit plaatje.

Bron: Hi-Tech.Mail.Ru
Via: Xperiablog.net


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel